msi-big-bang-conqueror-dobyvatel-nove-platformy-amd-bulldozer
Novinka MSI Big Bang Conqueror: Dobyvatel nové platformy AMD Bulldozer

MSI Big Bang Conqueror: Dobyvatel nové platformy AMD Bulldozer

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

12. 1. 2011 11:00 10

MSI ukázalo desku vybavenou novou paticí pro nové 32nm procesory AMD. Deska má mimo nové patice AM3+ také nový čipset AMD 990FX.

Reklama

MSI na CES 2011 ukázalo desku pro nadcházející platformu AMD Bulldozer, která bude vyžadovat novou patici AM3+. MSI Big Bang Conqueror bude mít novou patici AM3+ nebo chcete-li AM3b, která bude nezbytná pro využití všech nových funkcí v procesorech Bulldozer, a nový čipset AMD 990FX. Deska ponese čtyři PCI Express ×16 sloty, které pojedou při dvou grafikách s 16 linkami, při všech 4 grafikách po 8 linkách.

MSI Big Bang Conqueror: Dobyvatel nové platformy AMD Bulldozer
i Zdroj: PCTuning.cz

Na desce dále nalezneme čtyři sloty pro DDR3 paměti, 6× SATA 6 Gb/s, 6× USB 2.0, 2× USB 3.0, FireWire, eSATA, Gigabitový Ethernet, 7.1kanálový zvuk a tlačítka OC Genie, Reset a start. V pravém dolním rohu se ještě skrývá chybový LED displej. Zda-li je na desce přítomen čip Hydra 200 od LucidLogix bohužel nevíme, pánové z MSI nechtěli říci mnoho detailů. Deska by měla být na trhu společně s novými procesory AMD Bulldozer, tedy někdy v druhém pololetí tohoto roku. Nakonec pro vás mám video této desky.


Zdroj: TweakTown

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama