msi-odhalila-novou-serii-business-laptopu-summit-a-nove-logo
Novinka MSI odhalila novou sérii business laptopů Summit a nové logo

MSI odhalila novou sérii business laptopů Summit a nové logo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 9. 2020 15:00

Společnost MSI představila na svém virtuálním setkání novou řadu notebooků, která je zaměřena na podnikové zákazníky. Počítače přijdou na trh s nejnovějšími procesory 11. generace od Intelu, který odpovídají rostoucím trendům vzdálené práce způsobené nemocí Covid-19.

Reklama

Derek Chen, ředitel prodeje a marketingové divize notebooků MSI, představil tři nové nejmodernější řady laptopů společnosti MSI. Konkrétně se jedná o série Summit, Prestige a Modern, které by měly eliminovat slabé vlastnosti předchozích modelů. Přenositelnost a výkon jsou podporovány štíhlým hliníkovým šasi s odolností vojenských standardů a zároveň obsahují nejnovější procesory 11. generace Intel s integrovanou grafikou Intel iRIS Xe.

TPM 2.0 poskytuje podnikové zabezpečení a chrání obchodní tajemství. Mezi exkluzivní výhody řady Summit patří potlačení AI šumu v pozadí při videokonferencích, výdrž baterie nad 10 hodin (B série laptopů) a vícedotykový displej s rozpoznáváním obličeje za pomoci infračervené kamery Windows Hello v E sérii laptopů.

MSI odhalila novou sérii business laptopů Summit a nové logo
i Zdroj: PCTuning.cz

Na summitu byl odhalen také MSI Prestige 14 Evo, jeden z prvních notebooků, které mají certifikaci na platformě Intel Evo. Konečným překvapením byl letmý pohled na nadcházející MSI Summit E13 Flip s displejem, který je otočný o 360 stupňů – kombinuje tak výhody laptopu s tabletem. Očekávaný start prodeje se předpokládá od října roku. Společnost MSI představila nakonec i nové logo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama