msi-osadilo-mini-pocitace-cubi-procesory-kaby-lake
Novinka MSI osadilo mini počítače Cubi procesory Kaby Lake

MSI osadilo mini počítače Cubi procesory Kaby Lake

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 10. 2016 13:00

Firma MSI oznámila vydání nové verze svého miniaturního počítače Cubi, který ponese označení Cubi 2 (Plus) a nabídne možnost výběru jednoho z nových procesorů Intel Kaby Lake. 

Reklama

Nové počítače Cubi 2 se mohou na své rozměry pochlubit slušným hardwarem a ani konektivita není zcela zanedbatelná. Mezi ní se řadí třeba tři porty USB 3.1 plné velikosti, samostatné konektory pro sluchátka a mikrofon, ethernetový port a nechybí ani port USB 3.1 typu C. K dostání budou dvě provedení, která se liší prostorem pro disky. Jedno se spoléhá pouze na M.2 SSD, zatímco do druhého lze vložit také 2,5palcový disk. 

MSI osadilo mini počítače Cubi procesory Kaby Lake
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Společným jmenovatelem je také podpora připojení pamětí DDR4 s frekvencí až 2133 MHz a kapacitou až 32 GB. Na výběr budeme mít ze tří úsporných procesorů Intel Kaby Lake. Konkrétně si můžeme vybrat Core i3-7100U, Core i5-7200U, nebo nejvýkonnější Core i7-7500U. V drobném těle barbone systému najdeme Wi-Fi kartu standardu 802.11ac. Počítač můžeme také pomocí VESA systému přidělat na zeď nebo zadní stranu monitoru a umožní můžeme i rozšířit jeho konektivitu pomocí adaptéru, který lze připojit na spodní stranu mini-PC.

Cena jednotlivých verzí by se měla začínat zhruba okolo částky 210 dolarů. U nás by se tak startovní cena mohla vyšplhat na více než 6 000 Kč. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama