Multifunkční powerbanka od Epico, která zvládne dobít i baterii auta
i Zdroj: Epico
Novinka Multifunkční powerbanka od Epico, která zvládne dobít i baterii auta

Multifunkční powerbanka od Epico, která zvládne dobít i baterii auta

Redakce PCT

Redakce PCT

18. 1. 2023 08:31 4

Pořádná powerbanka je v současném světě technologií nutnost, ať máte v plánu jen klasický pracovní den, nebo se vydáváte na dovolenou. Zařízení od Epico však zvládne mnohem víc, než je prosté nabití mobilu.

Reklama

Unikátní funkce a nabíjení autobaterie

Klasická powerbanka už člověka dávno nepřekvapí a většinou se člověk rozhoduje podle kapacity, kvality provedení či kompaktnosti. Epico však přišlo s něčím, co představu o opravdu multifunkční powerbance úplně mění – kromě toho, že si díky novému modelu nabijete vše od telefonu až po notebook, můžete díky němu nabít třeba i vybitou baterii u auta.

Multifunkční powerbanka od Epico, která zvládne dobít i baterii auta
i Zdroj: PCTuning.cz

Už se tak nemusíte nikdy bát, že byste v chladném horském ránu na lyžařské dovolené nenastartovali. V balení powerbanky je totiž přiložena autonabíječka s integrovaným DC kabelem – ten zasunete do zdířky zapalovače ve svém autu, změníte režim powerbanky na nabíjení autobaterie, a je to. Žádné rozměrné kabely, žádné montování pod otevřenou kapotou.

Ovládání powerbanky je díky přehlednému displeji a LED diodám skutečně snadné, neustále máte přesný přehled o stavu baterie nebo o režimech, které právě používáte. Powerbanku je totiž možné využít k nabíjení nejen standardních 12V baterií, ale i k dodávání potřebné energie pro 15V, 19V či 24V akumulátory.

Obrovská kapacita a kompaktní rozměry

Všechny funkce, které powerbanka od Epic zvládne, by však nedokázala bez pořádné kapacity. Ta v tomto případě dosahuje na 26.800 mAh, což postačí k mnohonásobnému nabití mobilního telefonu, ale ve většině případů i k několikanásobnému nabití klasického laptopu. Nemusíte se tak bát, že by vás multifunkční powerbanka LAPTOP PWB nechala kdekoliv ve štychu.

Multifunkční powerbanka od Epico, která zvládne dobít i baterii auta
i Zdroj: PCTuning.cz

Důležitou součástí je i počet a univerzálnost jednotlivých portů, kterých je na boku powerbanky celý zástup. Zařízení nabízí dva USB-C porty (jeden z nich lze použít i pro nabíjení powerbanky samotné), dále pak DC port a dva klasické USB-A porty. Při výčtu se nesmí zapomínat ani na možnost bezdrátového nabíjení na boku powerbanky. Snadno tak nabijete opravdu vše od telefonu, přes notebook či větší elektronická zařízení, až po tablet, sluchátka či hodinky.

To vše však zvládá při zachování kompaktních rozměrů, přestože má powerbanka obrovskou kapacitu i výkon, váží pouhých 557 gramů a snadno se vejde do tašky nebo batohu. Minimalistické zpracování přitom umožní mít powerbanku úplně kdekoliv, jelikož skvěle zapadne mezi další příslušenství.

Multifunkční powerbanku LAPTOP PWB od Epico pochopitelně můžete pořídit u nás na CZC.cz, kde ji pro vás máme připravenou skladem k okamžitému odběru. Pokud se tak chystáte na dovolenou, nebo jen chcete mít jistotu, že už se nikdy nedostanete do úzkých kvůli svítícím 0 % ve vaší liště, multifunkční zařízení od Epico je skvělou volbou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama