na-pulty-obchodu-miri-galaxy-watch-active
Novinka Na pulty obchodů míří Galaxy Watch Active

Na pulty obchodů míří Galaxy Watch Active

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 3. 2019 18:00

Nové chytré hodinky Galaxy Watch Active od Samsungu se dostávají na pulty obchodů a jak se ukázalo, české zákazníky zaujaly. Variantu, která je svou velikostí předurčen spíše ženám, si předobjednalo o 20 % víc zákazníků než v případě loni uvedených hodinek Galaxy Watch. Největší zájem byl tradičně o černou variantu (34 % předobjednávek), ale překvapila i stříbrná barva, které se předobjednalo skoro stejné množství (31 %). Výrazně ženskou růžovo-zlatou barvu zvolila čtvrtina nakupujících a desetina pak dala přednost netradiční zelené.

Reklama

„Sázka na malé lehké hodinky určené ženám a mladší generaci se nám vyplatila. Je vidět, že takový model nám na trhu chyběl. Výsledky předobjednávek také potvrzují, že chytré hodinky nejsou jen doménou mužů,“ uvedl Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodal: „Zájem navíc podpořil i atraktivní dárek k předobjednávce v podobě powerbanky s bezdrátovým nabíjením.

Galaxy Watch Active lákají na pěkný kulatý dotykový displej s úhlopříčkou 1,1 palce, který umožňuje snadné ovládání nejrůznějších aplikací a také prohlížení fitness statistik. Každodenní pohoda však není jen sledování fyzické zdatnosti. Díky funkcím pro sledování fyzických aktivit, spánku, stresu i zdraví se hodinky stávají nenápadným osobním trenérem.

Na pulty obchodů míří Galaxy Watch Active
i Zdroj: PCTuning.cz

Hodinky je samozřejmě možné využít k poslechu hudby či vyřizování zpráv, e-mailů a hovorů. Výdrž by se měla pohybovat okolo 45 hodin, tedy kolem dvou dnů. Velmi praktická je podpora ovládání hlasem a také bezdrátového nabíjení. Takže pokud vlastníte například Galaxy S10, můžete je kdykoli dobít položením na telefon.

Galaxy Watch Active jsou kompatibilní s platformami Android a iOS, kde pro ně existuje speciální aplikace. Od dnešního dne jsou hodinky již běžně k dostání v ČR ve značkových prodejnách Samsungu, prostřednictvím www.samsung.cz nebo u prodejců elektroniky. Prodávají se za doporučenou cenu 6 499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama