na-youtube-se-zacaly-objevovat-ceske-filmy-zdarma-postupne-jich-bude-pribyvat
Novinka Na YouTube se začaly objevovat české filmy zdarma, postupně jich bude přibývat

Na YouTube se začaly objevovat české filmy zdarma, postupně jich bude přibývat

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

20. 11. 2015 12:45 3

Slavný český režisér Tomáš Vorel, respektive jeho společnost Vorelfilm před několika dny na YouTube uveřejnila film Gympl zdarma a to v HD kvalitě. K němu nyní přibyl také film Ulovit miliardáře.

Reklama

Tomáš Vorel tímto způsobem bojuje proti pirátství. Jeho filmy prý lidé i přes veškeré snahy stejně stahují nebo z nich dokonce profitují tak, že je uploadují na různá online uložiště.

Umístěním videa na YouTube se Tomáš Vorel navíc dopracuje alespoň nějakých výdělků. Ty mu budou příslušet za reklamu podobně jako slavným YouTuberům. A nemuselo by se jednat o almužnu, vždyť jenom film Gympl má už přes 1 milion zhlédnutí!

Na YouTube se začaly objevovat české filmy zdarma, postupně jich bude přibývat
i Zdroj: PCTuning.cz

Jako další by měl přijít na řadu film Vejška. A dále bychom se mohli dočkat také klasických českých filmů dalších produkčních společností. V Tomáši Vorelovi se totiž shlédla například i společnost Bontonfilm, která by ve spolupráci s Národním filmovým archivem na YouTube chtěla uveřejnit filmy jako Postřižiny, S čerty nejsou žerty nebo Vesničko má středisková. Všechny tyto filmy by samozřejmě měly být v HD kvalitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama