nadejna-multiplayerova-strilecka-h1z1-king-of-the-kill-se-za-par-dni-dostane-z-early-access
Novinka Nadějná multiplayerová střílečka H1Z1: King of the Kill se za pár dní dostane z Early Access

Nadějná multiplayerová střílečka H1Z1: King of the Kill se za pár dní dostane z Early Access

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

1. 9. 2016 12:45 5

Survivalová MMO FPS H1Z1: King of the Kill se za pár dní začne prodávat v plné verzi. Před několika hodinami na to upozornili vývojáři hry z Daybreak Games.

Reklama

H1Z1: King of the Kill byla od února 2016 v předběžném přístupu na Steamu. Datum vydání plné verze hry bylo stanoveno na 20. září.

Nadějná multiplayerová střílečka H1Z1: King of the Kill se za pár dní dostane z Early Access
i Zdroj: PCTuning.cz

Zároveň s PC verzí hry byly vyvíjeny také verze pro konzole Xbox One a PlayStation 4. Práce na těchto dvou verzích byly dočasně pozastaveny, aby se vývojáři mohli naplno věnovat vydání verze pro PC.

V závislosti na ohlase komunity se tvůrci rozhodli upravit soubojový systém a jízdní model. Další novinky, na které se mohou těšit zarytí fanoušci, najdete v traileru níže.

H1Z1: King of the Kill je online multiplayerová střílečka s lehkými survival elementy, v níž o vítězi rozhodují schopnosti. K dispozici je několik herních módů ve stylu last-player-standing (poslední přeživší hráč). Jedním z těchto módů je i „Battle Royale“, který byl vytvořený jedním z věrných hráčů.

Počítačová verze King of the Kill se v předběžném přístupu prodává za 20€. Společně s vydáním plné verze se cena zvýší na 30€. Pokud tedy o hru budete mít zájem, měli byste si ji koupit hned teď.

Vedle H1Z1: King of the Kill pracují v Daybreak Games také na titulu H1Z1: Just Survive. Jedná se o základní verzi H1Z1, v níž se hráči pokusí přežít ve světě zamořeném zombie. I tato hra je na Steamu v předběžném přístupu (20€). Pokud všechno půjde podle plánu, k vydání plné verze by mělo dojít do konce roku 2016.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama