nejlepsi-mobil-od-htc-bude-drahy
Novinka Nejlepší mobil od HTC bude drahý

Nejlepší mobil od HTC bude drahý

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 5. 2016 15:00 5

První tuzemský prodejce zařadil do své nabídky nový top smartphone od tchajwanské společnosti HTC. Cena startuje na 21 190 Kč. Kdy bude přístroj skladem, však e-shop Alza.cz zatím neuvádí.

Reklama

HTC se v poslední době příliš nedaří. Loňský topmodel One M9 byl v podstatě propadák, protože to byl jen mírně upravený předloňský M8. A k tomu za dost vysokou cenu. Letos by to mělo být jiné. Nová desítka má špičkovou specifikaci a i design se změnil.

Displej telefonu má úhlopříčku 5,2 palce a nabízí jemné rozlišení Quad HD, tedy 2 560 × 1 440 pixelů. Hnacím motorem HTC 10 je čipset Qualcomm Snapdragon 820, který má k dispozici 4 GB operační paměti. Pro uložení dat slouží 32 GB úložného prostoru, který je možné dále rozšiřovat pomocí paměťových karet typu microSD.

Sluší se také připomenout, že smartphone splňuje stupeň krytí IP53, což znamená, že odolá částečně prachu a vodní tříšti. Ve výbavě dále najdeme 3000mAh baterii, fotoaparát s rozlišením 12 Mpx či oboustranný USB-C konektor. Veškerý hardware je přitom uschován v precizně zpracovaném kovovém těle s ostře řezanými hranami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama