Nintendo představilo nový Switch. Má OLED displej a lepší stojánek
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nintendo představilo nový Switch. Má OLED displej a lepší stojánek

Nintendo představilo nový Switch. Má OLED displej a lepší stojánek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 7. 2021 13:35

Společnost Nintendo představila vylepšenou verzi své herní konzole Switch. Hlavní změnou je krásný a větší OLED displej. Nový Switch vyjde v říjnu a bude stát 350 dolarů.

Reklama

Japonské Sony po dlouhých měsících spekulací představilo nový model Switche. Označuje ho jako Nintendo Switch (OLED model), protože ho vybavilo OLED displejem. Původní handheld nabízí 6,2palcové LCD, přičemž ten nový přichází se sedmipalcovou obrazovkou, avšak stejným rozlišením HD, tedy 1 280 × 720 px. 

Konzole má nyní polohovatelný stojánek a vylepšeno bylo také audio a konektivita, kdy dokovací stanice dostala vlastní port RJ-45 pro síťové připojení. V oblasti konektivity se ještě zákazníkům nabízí Wi-Fi (802.11ac), HDMI výstup (maximálně 1080p) a port USB-C. Nabítí konzole zabere zhruba tři hodiny.

Nintendo Switch OLED
i Zdroj: PCTuning.cz
Nintendo Switch OLED

Rozměry Nintendo Switch (OLED model) činí 241 × 102 × 14 mm a hmotnost je 322 gramů (nebo 422 gramů s ovladači). Do prodeje se konzole dostane 8. října za doporučenou cenu 349,99 dolaru (7 200 korun). V Česku s ohledem na současné ceny můžeme počítat s vyšší cenovkou kolem 10 tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama