nokia-oznamuje-ceny-a-prodejni-partnery-pro-cr
Novinka Nokia oznamuje ceny a prodejní partnery pro ČR

Nokia oznamuje ceny a prodejní partnery pro ČR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 5. 2017 12:30

Společnost HMD Global, která je novým domovem mobilních telefonů Nokia, dnes oznámila exkluzivní partnerství s mobilním operátorem O2 a prodejci Mall.cz, CZC.cz a DATART. Již brzy tito partneři zahájí prodej kompletního nového portfolio smarphonů Nokie v České republice.

Reklama

Alberto Matrone z HMD Global ve zprávě zaslané médiím řekl: „Od chvíle, kdy jsme uvedli naše portfolio na veletrhu Mobile World Congress v únoru tohoto roku, jsme cítili neuvěřitelné nadšení ze strany zákazníků a partnerů v České republice. Plně se proto soustředíme na práci s vybranými partnery, abychom vám přinesli celé naše portfolio smartphonů Nokia v co nejkratším čase.“

Aktuální nabídka telefonů Nokia bude již brzy dostupné za tyto doporučené ceny: Nokia 6 – 6 799 Kč, Nokia 5 – 5 499 Kč, Nokia 3 – 3 999 Kč.

Nokia 3 jako základ nabídky nabízí pětipalcový displej s HD rozlišením a procesor MediaTek 6737. K tomu se přidávají 2 GB operační paměti a 16GB interní úložiště. Telefon dostal i dvojici fotoaparátů: 8Mpx hlavní snímač a 8Mpx kamerku pro selfie.

O stupínek výše stojí Nokia 5. V její výbavě nechybí HD displej, výkonnější procesor Snapdragon 430, 2 GB RAM nebo 13Mpx fotoaparát. Nejlépe vybaveným modelem pak je Nokia 6, u které počítejte s 5,5palcovým Full HD displejem, 3GB/4GB operační pamětí a foťákem s rozlišením 16 Mpx.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama