notebook-surface-book-je-jiz-vyprodany-microsoft-pozastavil-predobjednavky
Novinka Notebook Surface Book je již vyprodaný. Microsoft pozastavil předobjednávky

Notebook Surface Book je již vyprodaný. Microsoft pozastavil předobjednávky

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 10. 2015 16:00 4

Minulý týden překvapila společnost Microsoft své zákazníky tím, že představila svůj vůbec první notebook s odnímatelnou klávesnicí Surface Book, který ihned sklidil značné nadšení. 

Reklama

O tom svědčí také fakt, že od chvíle, kdy Microsoft odstartoval příjem předobjednávek, uplynulo pouze deset dní a 13,5" notebook je již zcela vyprodaný a Microsoft tak byl nucen dočasně možnost předobjednání pozastavit. Zákazníky neodradila ani poměrně vysoká cena, která začíná na 1 499 dolarech (36 000 Kč) a končí na 2 099 dolarech (50 000 Kč) v závislosti na konfiguraci. 

Notebook Surface Book je již vyprodaný. Microsoft pozastavil předobjednávky
i Zdroj: PCTuning.cz

Microsoft patrně nepočítal s tím, že bude o jeho první konvertibilní notebook takový zájem a podcenil počet vyrobených kusů. Redmondský softwarový gigant nicméně ve skutečnosti neodhalil, kolik notebooků vůbec vyrobil, a tudíž nevíme, o jakém počtu prodaných kusů mluvíme. 

Tak či onak si nyní budou muset zákazníci počkat až Microsoft zajistí výrobu dalších kusů. Prozatím Microsoft na svých stránkách nabídl pouze možnost, že zákazníky informuje, až budou k dispozici další zásoby. Microsoftu nezbývá než gratulovat, že po značných neúspěších s tablety Surface, vyvinul skutečně zdařilý produkt. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama