nova-rada-rgb-produktu-od-deepcoolu
Novinka Nová řada RGB produktů od Deepcoolu

Nová řada RGB produktů od Deepcoolu

Petr Válek

Petr Válek

5. 6. 2018 11:17

Firma Deepcool dnes představila sérii nových produktů, jde o několik RGB AIO chladičů, skříně a zdroje.

Reklama

Deepcool Castle 240/280RGB

Nová řada RGB produktů od Deepcoolu
i Zdroj: PCTuning.cz

První představenou novinkou je AIO chladič procesoru Castle 240/280RGB o velikosti 240mm respektive 280mm. A protože se jedná o RGB řadu, dvojice ventilátorů stejně jako chladící blok dokáží zobrazit až 16,7mil. barev. Tyto mají pět přednastavených efektů s 36 nastavitelnými módy. Synchronizaci RGB vodního bloku a ventilátorů umožňuje dodávaný ovladač, případně ji lze obsluhovat prostřednictvím základní desky pokud to umožnuje. 
Velký, celoměděný CPU blok spolu se speciálním tvarováním dosedací plochy (e-shaped) zajistí dostatečný chladící výkon. Castle 240/280RGB vyjde na 109,99 USD  respektive 129,99 USD a budou k dispozici příští měsíc.

Deepcool CAPTAIN 240PRO

Nová řada RGB produktů od Deepcoolu
i Zdroj: PCTuning.cz

Další novinkou je opět AIO chladič procesoru CAPTAIN 240PRO, jenž disponuje automatickou regulací tlaku chladícího okruhu. Ta má, tedy alespoň podle výrobce zajistit nejen stálý a vyrovnaný výkon chlazení, ale také prodloužit životnost tohoto řešení. Možnosti nastavení barevného spektra jsou podobné jako u předchozího modelu, ovládáte jej buď pomocí kontroléru nebo základní desky pokud to opět umožňuje. 
Tento model bude k dispozici v průběhu Srpna za cenu 119,99 USD. 

Deepcool GAMMAXX GT TGA

Nová řada RGB produktů od Deepcoolu
i Zdroj: PCTuning.cz

Dalším chladičem, tentokráte klasickým aktivním je GAMMAXX GT TGA, který patří k sérii "TUF GAMING ALLIANCE". Stejně jako ostatní produkty této série i Gammaxx má celohliníkové RGB kryty, podporuje synchronizaci RGB osvětlení a má mít vysoký chladící výkon. Koupit si ho bude možné v průběhu července za cenu 44,99 USD.

Deepcool MATREXX 50/70/75

Nová řada RGB produktů od Deepcoolu
i Zdroj: PCTuning.cz

Předposledními jsou ATX skříně série MATREXX minimalistického designu. Všechny podporují také E-ATX základní desky, nesou prosklené bočnice a samozřejmě nechybí RGB osvětlení podporující ovládání základní deskou nebo manuálně. Temperované sklo v barvě černého obsidiánu jak na předním panelu tak na bočnici podtrhuje vcelku sympatický vzhled skříně. 
Tyto skříně budou dostupné v průběhu měsíce září za 39,99 USD; 59,99 USD a 89,99 USD. 

Deepcool DQ 650-M/750-M/850-M

Nová řada RGB produktů od Deepcoolu
i Zdroj: PCTuning.cz

Posledními z představených novinek jsou zdroje DQ 650-M/750-M a 850-M. Jak již označení napovídá, jde o zdroje se 650-850W. Honosí se 80 PLUS Gold certifikací, plně modulární kabeláží, jsou osazeny 100% japonskými kondenzátory. 120mm ventilátory s FDB regulací mají být velice tiché avšak efektivní a výrobce na zdroje poskytuje 5 letou záruku. Zdroje budou dostupné v průběhu července za 129,99 USD, 149,99 USD respektive 159,99 USD. 

Byť sám nejsem fandou zbytečných blikátek a světlušek a RGB mánie mně nechává klidným, myslím že novinky Deepcoolu nevypadají vůbec špatně. Jaký máte názor na RGB vlastnosti Vy?

Zdroj: WCCFTECH

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama