nova-zavodni-hra-nitro-nation-je-v-google-play
Apple Novinka Nová závodní hra Nitro Nation je v Google Play

Nová závodní hra Nitro Nation je v Google Play

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 4. 2014 12:00 2

Firma Creative Mobile dnes oznámila, že jejich velmi očekávaná hra Nitro Nation, která fanouškům slibovala propracované 3D závodění, je konečně k dispozici v Google Play.

Reklama

Vývojáři ze studia Creative Mobile nejsou na poli mobilních her žádní nezdárci a svoje umění v oblasti drag závodů s vytuněnými kárami už předvedli v nejednom kvalitním titulu.

V podobném duchu jako jejich předchozí hry se nese i novinka Nitro Nation, která nabízí pokročilou fyziku a je určena hráčům jakéhokoli věku. Vaším úkolem bude prosvištět rovinkou rychleji než protivník. Za vítězství, kterých dosáhnete, dostanete finanční odměněnu, za kterou si váš automobil postupně všelijak upravíte, tedy vytuníte, abyste i příště měli šanci zvítězit.

Kromě hlavního herního režimu si můžete také zatrénovat (jak jinak než proti slabému soupeři) a velkým plusem hry je integrace multiplayeru, tabulek dosažených rekordů a podobně.

Hra je k dispozici prostřednictvím Google Play pro všechny uživatele zařízení s operačním systémem Android ve verzi 2.2 a vyšší. Protože využívá modelu freemium, je ke stažení zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama