nove-firemni-gigabitove-prepinace-netgear-gs308t-a-gs310t
Novinka Nové firemní gigabitové přepínače NETGEAR GS308T a GS310T

Nové firemní gigabitové přepínače NETGEAR GS308T a GS310T

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 2. 2019 13:30

NETGEAR uvádí na český a slovenský trh dvojici firemních přepínačů řady Smart Managed Pro S350. Novinky nabízejí snadnou instalaci a správu, osm gigabitových ethernetových portů PoE+, pokročilé funkce ve vrstvě L2, variabilní možnosti umístění i doživotní záruku.

Reklama

Malé a střední firmy se v současné době velmi často potýkají s nárůstem virtualizace a zvýšeným počtem cloudových služeb a aplikací, jako je VoIP, streamování videa či sledování IP. Ty nejen zvyšují nároky na spolehlivost firemních sítí, ale zároveň i na jejich výkon a bezpečnost. Řada přepínačů Smart Managed Pro S350 na tyto základní síťové potřeby reaguje aktivně a nabízí tak neblokovanou šířku pásma o velikosti jednoho gigabitu i dobrou bezpečnost sítě za dostupnou cenu.

První u nás nabízenou dvojicí modelů těchto zařízení jsou osmiportové gigabitové ethernetové přepínače GS308T a GS310TP. Oba jsou vybaveny pokročilými konfigurovatelnými funkcemi ve vrstvě L2, jako je L2/L3/L4 ACL (Access Control Lists), QoS, LACP (Link Aggregation Control Protocol), STP (Spanning Tree Protocol) či IGMP Snooping, jež zajišťují rychlý přenos dat a špičkové zabezpečení.

Nové firemní gigabitové přepínače NETGEAR GS308T a GS310T
i Zdroj: PCTuning.cz

Vysokou bezpečnost zařízení dále poskytují také funkce automatické DoS prevence, 802.1x ověření, DHCP filtrování či ACL filtrování. Přepínače lze snadno instalovat a spravovat prostřednictvím intuitivního uživatelského webového rozhraní (GUI) a nástrojů Smart Control Center a Network Management System.

Flexibilní umístění přepínačů GS308T a GS310TP umožňují speciální úchytky, díky nimž je lze připevnit na stěnu, stůl či pod jeho spodní hranu. Tichý chod zařízení zajišťuje jejich bezvětrákové provedení. Na přepínače se vztahuje doživotní hardwarová a Next Business Day záruka.

Netgear GS308T a GS310TP pořdíte za 1 500 Kč, respektive za 3 400 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama