novinky-u-goldmaxu-nejvykonnejsi-grafiky-a-spickovy-displej
Novinka Novinky u Goldmaxu – nejvýkonnější grafiky a špičkový displej

Novinky u Goldmaxu – nejvýkonnější grafiky a špičkový displej

Jiří Zahrádka

Jiří Zahrádka

14. 11. 2011 13:10 5

Goldmax obměnil pro následující měsíce konfigurace nabízených sestav. V batůžku si nyní můžete nosit nejvýkonnější mobilní grafiku současnosti.

Reklama

Tou je ATI Mobility Radeon HD 6990M s 2 GB GDDR5 paměti. O prvenství se pere s mobilní konkurencí od nVidie, přesněji s modelem GTX 580M, ve většině aplikacích ale ATI získává pár procent výkonu navíc. Pro profesionální nasazení například v CAx aplikacích můžete nyní volit i high-end grafickou kartu nVidia Quadro FX 5010M se 4 GB GDDR5 paměti. 

Goldmax nově uvádí do nabídky také displeje s rozšířeným gamutem (až 95 % NTSC). Displej může být nejenom lesklý, jak se dnes bohužel již stalo standardem, ale volit lze i matnou variantu. Novinkou je kalibrace monitoru výrobcem, který každý panel v sestavě zkalibruje a dodá příslušný ICC profil.

Poslední novinkou je možnost konfigurace s WiFi Bigfoot Network Killer, která má snižovat latence během hraní her. Jak nová konfigurace s ATI 6990M funguje, prověříme již v zítřejší recenzi – na test jsme dostali top model Goldmaxu Racer za skoro 50 tisíc korun

Novinky u Goldmaxu – nejvýkonnější grafiky a špičkový displej
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama