novy-firmware-pro-uloziste-netgear-readydata-nabizi-vyssi-bezpecnost-i-nove-funkce
Software Novinka Nový firmware pro úložiště Netgear ReadyDATA nabízí vyšší bezpečnost i nové funkce

Nový firmware pro úložiště Netgear ReadyDATA nabízí vyšší bezpečnost i nové funkce

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 8. 2016 13:30

Společnost Netgear uvedla nový firmware pro datová úložiště ReadyDATA. Verze 1.4.4 přináší zásadní změny v oblasti zabezpečení a řadu nových technologických vychytávek.

Reklama

Nejvýznamnější vylepšení se týkají oblasti bezpečnosti, v níž dochází k minimalizaci zranitelnosti systému, a to i v případě bezpečnostních chyb, jako je CVE-2016-2118 (Badlock) či CVE-2014-3566 (POODLE). Firmware navíc odlaďuje provoz řídicího systému během odstraňování svazků či sdílení a souběžného používání funkce ReadyRECOVER. Uživatelé se mohou těšit i na několik vychytávek, jako např. možnost zasílat e-mailová hlášení na více e-mailových adres či inteligentní ořezávání snapshotů v diskových svazcích s naklonovanými snapshoty.

Nový software přináší i svobodu volby diskových svazků. Majitelé úložišť ReadyDATA mohou i nadále rozšiřovat svá zařízení pevnými disky dodávanými společností Netgear a využívat tak řady výhod včetně unikátní záruky, nově je ale k dispozici i možnost osadit úložiště ReadyDATA disky jiných výrobců.

Nový firmware pro úložiště Netgear ReadyDATA nabízí vyšší bezpečnost i nové funkce
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Netgear

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama