novy-tarif-vodafonu-pro-studenty-za-599-korun-prinasi-neomezena-data-volani-i-sms
Novinka Nový tarif Vodafonu pro studenty za 599 korun přináší neomezená data, volání i SMS

Nový tarif Vodafonu pro studenty za 599 korun přináší neomezená data, volání i SMS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 9. 2020 15:50 3

Vodafone od pondělí 21. září rozšíří původní nabídku studentských tarifů #jetovtobě o druhý tarif: #jetovtobě Neomezený. Jde o neomezená data i volání a SMS za 599 korun měsíčně. Kdo chce tento tarif využívat, musí splnit dvě podmínky: mít průkaz ISIC a být ve věku do 26 let.

Reklama

Tarif #jetovtobě dosud nabízel neomezené volání i SMS, Social Pass (to znamená neomezené datování v aplikacích, jako je Instagram, Facebook, Twitter a podobně) a k tomu 15 GB dat za 499 korun měsíčně.

Původní a stále platný tarif nově doplňuje nabídka #jetovtobě Neomezený za 599 korun, která kromě neomezeného volání a SMS obsahuje i neomezený objem dat s rychlostí stahování až 10 Mb/s.

„Poslední měsíce ukázaly, že doba je nepředvídatelná a náročná. Proto chceme naše studenty podpořit tarifem s neomezenými daty, je to cesta ke vzdělávání i zábavě kdekoliv. Z našich interních údajů také víme, že spotřeba dat u studentů stále stoupá a i to byl důvod, proč jsme tento tarif vytvořili,“řekla Tereza Bernardová, která má platformu #jetovtobě ve Vodafonu na starost.

Nový tarif Vodafonu pro studenty za 599 korun přináší neomezená data, volání i SMS
i Zdroj: PCTuning.cz

Novinka bude dostupná od pondělí 21. září v limitované edici, výhodná cena 599 korun bude platit pro všechny, kteří si nový tarif pořídí do 31. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama