nvidia-a-bethesda-zarazuji-wolfenstein-youngblood-mezi-tituly-s-podporou-ray-tracingu
Novinka Nvidia a Bethesda zařazují Wolfenstein: Youngblood mezi tituly s podporou ray tracingu

Nvidia a Bethesda zařazují Wolfenstein: Youngblood mezi tituly s podporou ray tracingu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 5. 2019 17:00 16

Wolfenstein: Youngblood se stává nejnovější hrou, která díky ray tracingu získává oku lahodící vizuální efekty. Zároveň bude tento titul přibalován jako dárek k vybraným grafickým kartám GeForce RTX.

Reklama

Společnosti Nvidia a Bethesda oznámily podporu ray tracingových efektů v reálném čase a dalších pokročilých technologií ve střlečce Wolfenstein: Youngblood, novém přírůstku legendární série Wolfenstein.

U příležitosti návratu série Wolfenstein Nvidia také uvádí balíček „Zrozen k lovu“ pro grafické karty GeForce RTX. Hráči mají možnost při koupi modelů RTX 2080 Ti, 2080, 2070 a 2060 nebo jimi osazených PC sestav či notebooků po omezenou dobu zdarma získat Wolfenstein: Youngblood, který vychází 26. července.

„Wolfenstein: Younglood přináší inovativní přístup k původní sérii, která v minulosti často využívala pokrokové technologie, aby své hry odlišila,“ řekl Matt Wuebbling, ředitel GeForce marketingu ve společnosti Nvidia. „Využití ray tracingu společností Bethesda dramaticky vylepší kvalitu zobrazení, zatímco Adaptive Shading pomůže k nárůstu výkonu.“

Nvidia a Bethesda zařazují Wolfenstein: Youngblood mezi tituly s podporou ray tracingu
i Zdroj: PCTuning.cz

Wolfenstein: Youngblood je zasazen v alternativní minulosti a odehrává se 19 let po událostech z Wolfenstein II: The New Colossus. Nová střílečka je prvním moderním kooperativním dobrodružstvím v sérii Wolfenstein, hráči tedy budou mít možnost procházet hru jak sami, tak s kamarádem. Vžijí se do role jedné z dcer BJ Blazkowicze a při osvobozování Paříže využijí silný arzenál nových zbraní, zařízení a schopností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama