nvidia-a-google-spolupracuji-3d-vision-miri-na-youtube
Novinka Nvidia a Google spolupracují, 3D Vision míří na YouTube

Nvidia a Google spolupracují, 3D Vision míří na YouTube

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

26. 5. 2011 15:30 6

Oblíbený videoportál nabízí více než 6000 videí ve 3D, již brzy si je užijí i majitelé oblíbeného 3D kitu.

Reklama

Nvidia ve spolupráci s internetovým gigantem Google zajistila podporu 3D Vision pro všechny majitele GeForce karet na YouTube. Funkce bude spuštěna v nejbližších dnech a umožní vlasníkům grafických karet nVidia a kitu 3D Vision pohodlné sledování YouTube 3D videa.

Nvidia a Google spolupracují, 3D Vision míří na YouTube
i Zdroj: PCTuning.cz

Na portálu je v současné době více než 6000 videí ve 3D, podporujích řešení nVidia. Mimo sledování je samozřejmě možné i videa nahrát, pokud tedy máte zařízení schopné nahrávat ve 3D, zde omezeni nebudete. Současně s tím je prý plánováno zlevnění 3D Vision z 199 na 149 dolarů, čímž jej chce výrobce dostat k většímu počtu uživatelů.

Jak si můžete všimnout, u přehrávaného videa podporujícího třetí rozměr nyní přibyla možnost „3D“, kterou lze nastavit pro nejrůznější druhy brýlí a 3D technologií. Na této adrese se můžete podívat na všechny nabízené možnosti. U brýlí lze vybrat z kombinací „Červená/Tyrkysová, Zelená/Purpurová, Modrá/Žlutá“ a u technologií monitorů a televizí „Prokládané řádky, sloupce nebo šachovnice“, „Vedle sebe“ a pro majitele 3D Vision nejzajímavější volba „HTML5 Stereo View (including NVIDIA 3D Vision)

Nvidia a Google spolupracují, 3D Vision míří na YouTube
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro zvětšení klikněte

Pro správné fungování je nutné mít nejnovější verzi Firefoxu a GeForce ovladače verze Beta Release 275.27 a novější. Zda je váš systém připraven na použití 3D Vision na YouTube vám pomůže zjistit oficiální stránka 3D  Vision Live.

Zdroj: NordicHardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama