NZXT představilo skříň inspirovanou hrou Cyberpunk 2077
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka NZXT představilo skříň inspirovanou hrou Cyberpunk 2077

NZXT představilo skříň inspirovanou hrou Cyberpunk 2077

David Jiránek

David Jiránek

13. 12. 2021 16:00 3

Rok po neslavném vydání RPG titulu od polského studia CD Projekt Red stále přicházejí na trh produkty inspirované tématikou hry Cyberpunk 2077. Tentokrát došlo na skříň od NZXT, konkrétně populární model H710i.

Reklama

Produktů s tématikou Cyberpunku 2077 jsme mohli vidět za poslední dva roky nespočet. Zmínit můžeme edici sluchátek od SteelSeries. Na trh se ale dostaly i komponenty a další příslušenství v ikonické žluté barvě. Rok po vydání hry přichází na trh také počítačová skříň H710 od NZXT ve speciální edici Cyberpunk.

Skříň spadá pod CRFT sérii výrobce, což jsou speciální edice dosud prodávaných výrobků. V tomto případě posloužila jako základ ATX skříň H710i převlečená do vzhledu Araska Corporation. Exteriér dále zdobí grafity inspirované Night City.

Jinak jde o standardní NZXT H710i skříň. Ta disponuje trojicí 120mm větráčků a jedním 140mm. Osazeny jsou také dva LED pásky a hub na jejich ovládání. Magnetický puk na odkládání headsetu, případně VR brýlí byl rovněž upraven do podoby ladící se skříní a naleznete ho v základním balení.

Tato mid-tower skříň vás vyjde na 300 dolarů, obyčejná verze se přitom prodává za 220 dolarů, u nás od 4 325 Kč. Speciální verze je dostupná pouze v NZXT eshopu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama