obrazek-z-diabla-iii-bere-doslova-dech
Novinka Obrázek z Diabla III bere doslova dech!

Obrázek z Diabla III bere doslova dech!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 4. 2011 07:00 12

Grafici Blizzardu odvedli perfektní práci. Po vizuální stránce za sebou hra nechává i takový klenot jako Crysis.

Reklama

Diablo III je rozhodně nejočekávanější RPG posledních let. Od uvedení druhého dílu již uplynulo více než 11 let a fanoušci série začínají být netrpěliví. První díl byl uveden dokonce už v roce 1995, kdy taktéž bylo vydáno nové a veleúspěšné album české poprockové stálice Olympic s názvem „Vlak co nikde nestaví“.

Herní studio Blizzard dlouhodobě slibuje skvělou atmosféru a více monster, než v celém Diablu II. Ale především hráče láká na špičkovou grafiku, která podle všeho má ambice rozdat si to s klenotem Cryteku – Crysis.

Výkonný ředitel Blizzardu – Bob Pardo, v rozhovoru pro časopis uvedl: „Naším cílem bylo dotáhnout Diablo III do extrémů. Troufnu si tvrdit, že po vizuální stránce porazí i takové hry, jako byl první díl Crysis nebo pokračování Warhead. Otázkou je hardwarová náročnost. Bohužel, Quad-SLI GeForce GTX 580 resp. ekvivalent AMD, je pro nastavení nejvyšších detailů nutností. Na procesoru naopak zase tak moc nezáleží, minimem je Core i7 990X.“

Současně se zveřejněním rozhovoru byl zpřístupněn nový obrázek z hraní. Jak se zdá, grafici na Diablu III skutečně pracují dnem i nocí.

Obrázek z Diabla III bere doslova dech!
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama