odolny-alcatel-onetouch-go-play-je-v-prodeji-cena-se-vesla-pod-5-500-kc
Novinka Odolný Alcatel OneTouch Go Play je v prodeji. Cena se vešla pod 5 500 Kč

Odolný Alcatel OneTouch Go Play je v prodeji. Cena se vešla pod 5 500 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 11. 2015 11:00

V Česku a na Slovensku se začal prodávat telefon Go Play, který je odolný proti vodě, prachu a nárazům (IP67). Vybaven je čtyřjádrovým procesorem, pětipalcovým displejem a podporou všech tuzemských LTE sítí. Na pultech našich obchodů je dostupný ve čtyřech atraktivních barevných kombinacích za 5 490 Kč.

Reklama

Každému může občas telefon vypadnout z ruky na zem. Odolný smartphone Go Play v pastelových barvách díky nárazuvzdorné konstrukci zvládne i pády z výšky 1,5 m bez újmy. Telefon můžete také v klidu vymáchat ve vaně, rybníce nebo v kuchyňském dřezu, je totiž voděodolný do 1 metru hloubky po dobu 30 minut (IP67). Nový Alcatel OneTouch je tedy ideální volba pro každého, kdo rád vyrazí do přírody nebo za sportem a se svým telefonem nezachází zrovna v rukavičkách.

Tempo novinky udává čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 s taktem 1,2 GHz pro každé jádro, který se opírá o 1 GB operační paměti. Tento tandem nabídne dostatek výkonu pro systém Android 5.0 i méně náročné hry.

 

Díky podpoře LTE umožňuje smartphone streamování videí, plynulé hraní online her nebo stahování dat s rychlostí až 150 Mb/s, a to takřka odkudkoli, kde je k dispozici LTE signál. Vše můžete navíc sledovat na plně laminovaném pětipalcovém HD IPS displeji s odolným sklem DragonTrail.

Do kapsy se telefon lehce vejde i díky tloušťce pouhých 9,2 mm, pokud však máte potřebu z něj udělat skutečný tank, stačí jej obléct do pouzdra Ruggedized, které je dostupné jako samostatné příslušenství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama