oslavte-ms-ve-fotbale-hranim-specialniho-fotbaloveho-modu-world-of-tanks
Novinka Oslavte MS ve fotbale hraním speciálního fotbalového módu World of Tanks

Oslavte MS ve fotbale hraním speciálního fotbalového módu World of Tanks

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

16. 6. 2014 13:00 6

Společnost Wargaming se rozhodla potěšit fanoušky fotbalu a při příležitosti fotbalového mistrovství světa v Brazílii přidává do free-to-play hry World of Tanks speciální fotbalový mód. 

Reklama

Ve fotbalovém módu se proti sobě postaví dva týmy po třech hráčích. Ti sedí ve speciální edici tanku T-62A Sport. Fotablový mód se odehrává uprostřed Centrálního náměstí na mapě Himmelsdorf.

Bodové ohodnocení pro svůj tým hráči získávají buďto dovezením míče do nepřátelské branky, nebo jeho vstřelením do branky z větší dálky. Jelikož všechny tanky jsou během hry nezničitelné, cílem není zničit nepřátele, ale uštědřit jim co největší počet gólů. V jejich cestě za skórováním jim však samozřejmě můžete výstřely a přejížděním škodit.

Během konání akce se speciální tank T-62A automaticky objeví na účtu každého hráče. Po skončení události pak zase automaticky zmizí.

Wargaming dále slibuje, že hraním fotbalového módu hráči mohou získávat zkušenosti a odemykat si speciální odměny. Další informace o fotbalovém módu World of Tanks by měly být k dispozici co nevidět.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama