Parta nadšenců vyrobila herní simulátor tanku – zapomeňte na nudné letecké simulátory nebo závody!
i Zdroj: x.com/Dexerto
Novinka Parta nadšenců vyrobila herní simulátor tanku – zapomeňte na nudné letecké simulátory nebo závody!

Parta nadšenců vyrobila herní simulátor tanku – zapomeňte na nudné letecké simulátory nebo závody!

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

4

Tohle je opět ta úroveň nadšení pro věc, která si zaslouží obdiv. Nebo ťukanec na čelo. Hoši si řekli, že pařit World of Tanks jen tak na PC je nuda. A tak stvořili tohle.

Reklama

Zvenku to vypadá prapodivně, zkosená přední část s dvěma mohutnými basáky a plastová odpadní trubka jako dělo. Ale zdání klame, hlavně když borec nadzvedne poklop a skočí dovnitř. Protože interiér je vskutku zařízený tak, aby budil zdání tankového prostoru. Vespod sedí řidič tanku, nad ním pak operuje střelec s VR brýlemi (aby mohl lépe zaměřovat) a sekunduje mu nabíječ. Všichni k tomu samozřejmě mají odpovídající ovládání, nikoli myš a klávesnici. 

Nabíječ si z posádky zřejmě nejvíc mákne, jelikož obsluhuje dělo a láduje střely z PET lahví, které má v zásobníku za zády. Efekt děla je vskutku skvělý, hlavně ten obří zpětný ráz a vyhození „nábojnice“. V jedné části videa po výstřelu borci dokonce spadnou tepláky. Do toho se celý tank otřásá a ze stropu se sype bordel. Skoro dokonalý zážitek a nehrozí, že tankisté skončí bradou vzhůru v kouřící hromadě šrotu. World of Tanks sice nepodporuje takovou kooperaci mužstva (jeden člověk ovládá jeden svůj tank), ale ukázka nadšení je to skvělá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama