pctuning-na-invexu-dnes-pokracujeme
Zábava Článek PCTuning na Invexu - dnes pokračujeme!

PCTuning na Invexu - dnes pokračujeme!

Redakce PCT

Redakce PCT

30. 11. 1999 00:00 16

Ve středu a čtvrtek bude mít v pavilónu C svůj stánek také PCTuning. Můžete se těšit na zajímavý program, jehož rozpis vám právě přinášíme. Pokud na výstavu Invex nemůžete a nebo nechcete jet, reportáže vás čekají na našich stránkách o víkendu.

Reklama
PCTuning na Invexu - dnes pokračujeme!
i Zdroj: PCTuning.cz

Spousta vystavovatelů a výrobců komponent dávno přehlíží Brněnské výstaviště a soustředí se spíše na lukrativnější místa ke zviditelnění. Rok od roku návštěvnost klesá a díky nekřesťanským poplatkům za stánky se není čemu divit - vystavovatelů je jako šafránu. Letošní Invex (Digitex) by ale mohl být alespoň pro fanoušky hardware přeci jenom zajímavější akcí. V pavilónu C si totiž rozprostřel hlavní stan Intel s Asus, kteří zde pořádají skutečnou mega-show. Zatím sice nemají přístup běžní lidé, ale to se změní právě dva poslední dny.

PCTuning na Invexu - dnes pokračujeme!
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě herní show a mnoha doprovodných akcí, se v pavilónu C objeví i náš stánek. I přes nepřízeň osudu a ne zrovna fér přístup různých subjektů, jsme nakonec uspěli a stáneček zde máme. Je sice malý, ale snad vám i nám bude stačit. Hlavní program v pavilonu C si prohlédněte zde.

PCTuning na Invexu - dnes pokračujeme!
i Zdroj: PCTuning.cz

Ještě před samotným programem se podívejte i na mapu výstaviště (pro zvětšení klikněte), nejzajímavější bod hledejte v levé části - Pavilón C. Když už tady budete, nezapomeňte se podívat i do dalších částí a udělejte vystavujícím radost svou návštěvou (nejlépe v hojném počtu).

Co vás tedy čeká?

V průběhu dnešního večera se bude náš stánek kompletovat a sestavovat vše potřebné. Hlavní program tedy započne zítra dopoledne. Začínat budeme v 11:00. To ovšem neznamená, že si nemůžete přijít popovídat se členy redakce i dříve. Budeme se na vás těšit.

PCTuning na Invexu - dnes pokračujeme!
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavní náplní našich dvou dní budou hrátky s kapalným dusíkem, ve kterém nás podpoří i tým ze Slovenska. Pokusíme se překonat nějaké rekordy v přetaktování, nebudeme se držet při zemi a zaútočíme na výsledky světové – ne pouze české. K dispozici máme plejádu procesorů, dvou i čtyřjader. Také máme několik upravených grafických karet pro různé eskapády v 3DMarcích ... Základních desek máme také několik, s různými čipsety – pokusíme se vytvořit nějaké pěkné výsledky frekvence FSB. Přibližný program je tedy následující:

Středa

  • 11:00 - Zahřívací kolo s kapalným dusíkem, úvodní exhibice a předvedení sestav
  • 12:00 - Výstava modovaných skříní od Stoobiho a dalších pěkných casů od TNTrade
  • 13:00 - Představení high-endové sestavy vybavené nejluxusnějším vodním chlazením sestaveným z nejkvalitnějších, dnes dostupných, komponent od JSC-Computers. Součástí bude i prezentace o vodním chlazení a přednáška o jeho výhodách a nevýhodách.
  • 14:00 - Začátek soutěže Česká republika versus Slovensko v extrémním přetaktování
  • 16:00 - Vyhlášení vítězů a předání diplomů :) a cen

Čtvrtek

  • 11:00 - Příprava na dusíkovou exhibici
  • 12:00 - 16:00 - Exhibice s kapalným dusíkem. Oba soutěžní týmy se pokusí na několika deskách, CPU a grafikách pokořit stávající skóre v několika benchmarcích a testech. K dispozici máme kupu hardware a můžete se těšit i na Crysis Warhead na dvou monitorech s přetaktovaným Quadem na více než 5GHz. Budeme kapalným dusíkem a suchým ledem chladit také grafické karty, uvidíte také Quad CrossFire z vodou chlazených Radeonů HD4870 X2.
  • Naši čtenáři budou mít možnost se této exhibice aktivně zúčastnit (pokud si troufnou) a pomoci nám v taktování a nebo si Crysis zahrát. Během akce vás také čeká soutěž o vodou chlazený Radeon HD4850!
  • Během celého dnes budou k dispozici naši redaktoři s vodním chlazením a rádi vám zodpoví řadu dotazů
  • Také výstava skříní bude pokračovat i ve čtvrtek

Program se může během akce různě měnit, doufáme že ale nijak zásadně. Pokud se na nás přijdete podívat, určitě budeme rádi a zklamaní doufám neodejdete. Náplň obou dnů bude zajímavá, jde hlavně o zábavu a pobavení. Umožnit tuto akci nám pomohli následující sponzoři:

PCTuning na Invexu - dnes pokračujeme!
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama