peptone-kdo-hlasiteji-hulaka-vyhraje-video
Novinka Peptone: kdo hlasitěji huláká, vyhraje [video]

Peptone: kdo hlasitěji huláká, vyhraje [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 4. 2011 16:00 8

Křik má konečně nějaký smysl. Hru může současně hrát až padesát hráčů. Ovládáte bakterii, které klesá energie, takže je nutné ji hulákáním doplňovat.

Reklama

Kdo by občas neměl chuť si po perném pracovním dni pořádně zahulákat. Někdy vás vyloženě štve kolega, jindy zase máte práce až nad hlavu a nevíte kam dříve skočit. Tak trochu vyjít vstříc některým z nás možná chtějí tři vývojáři, kteří stvořili a poprvé také na veřejnosti odzkoušeli hru s názvem Peptone.

Její tvůrci otevřeně přiznávají, že spíše než na monitorech doma se s ní budete setkávat v obchodních centrech, videohernách či na videoherních veletrzích. To proto, aby byla ta správná zábava a nezaměnitelná atmosféra.

Hra se ovládá avizovaným „hulákáním“ do mobilního telefonu. Postačí vytočit speciální telefonní číslo a po spojení vám je okamžitě přiřazena buňka. Má to však jeden háček, ubývá ji životní energie a abyste ji doplnili, musíte pořádně hulákat do telefonu.

Kromě klesající energie jsou vám protivníkem i viry, kteří se vás chtějí přichytit a vyhulákanou energii vám vysát. K úhybným manévrům před jejich útoky slouží klávesy mobilního telefonu.

Hru může hrát naráz až padesát lidí. A to už je opravdu stojí za to, ostatně podívejte se na přiložené video. Až hra dorazí k nám do města, slibujeme, že PCTuning bude určitě u toho .-)

Zdroj: Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama