pevne-disky-wd-green-prechazeji-do-produktove-rady-wd-blue
Novinka Pevné disky WD Green přecházejí do produktové řady WD Blue

Pevné disky WD Green přecházejí do produktové řady WD Blue

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 10. 2015 14:00 5

Western Digital oznámil, že převede své modely pevných disků Green do produktové řady Blue. Známý výrobce tak zjednoduší proces volby při výběru interních HDD pro mainstreamová PC na jedinou edici.

Reklama

Všechny modely WD Green dosud dodávané na trh zůstanou dostupné po celou dobu tržní životnosti a postupně přejdou k označení WD Blue. Další modelová řada – WD Black, zůstane i nadále určena pro PC, u kterých je vyžadován vysoký výkon (pracovní stanice, počítače pro hraní her a pro highendové systémy používané například kreativními profesionály).

Barevné rozlišení produktových řad interních disků WD umožňuje zákazníkům zvolit správný disk pro jejich zamýšlené aplikace. Další barvy disků zahrnují WD Red pro využití v zařízeních NAS a WD Purple pro úložiště podporující monitorovací bezpečnostní kamerové systémy. Náročnější datová centra jsou pak identifikována se zlatou barvou.

Nové disky řady WD Blue převezmou shodnou nomenklaturu jako předcházející generace disků WD Green, jen na konci označení bude uvedeno písmeno Z namísto X (např WD60EZRX se změní na WD60EZRZ).

Pevné disky WD Green přecházejí do produktové řady WD Blue
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: WD

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama