playstation-4-behem-vanoc-zaznamenal-rekordni-prodeje
Novinka PlayStation 4 během Vánoc zaznamenal rekordní prodeje

PlayStation 4 během Vánoc zaznamenal rekordní prodeje

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 1. 2016 23:00

Vánoce 2015 jsou za námi a japonská společnost Sony si nyní pravděpodobně mne ruce. Jak uvedla v tiskové zprávě, její konzole PlayStation 4 se již prodalo přes 36 milionů kusů. Právě Vánoce přitom byly nadmíru úspěšné, protože během nich se k zákazníkům dostalo přibližně 6 milionů zařízení. Přibližně před měsícem totiž společnost Sony uvedla, že PS4 překročila milník 30 milionů prodaných zařízení.

Reklama

Velmi dobře se vede i službě PlayStation Plus, která výměnou za předplatné nabízí uživatelům hry zdarma. Koncem roku se počet aktivních předplatitelů PS Plus zvedl až o 60 procent oproti stejnému období roku 2014.

PlayStation 4 během Vánoc zaznamenal rekordní prodeje
i Zdroj: PCTuning.cz

I přestože by v Sony nyní mohli slavit, nevypadá to, že by úsilí zaměstnanců přinášet nám ty nejlepší služby a hry nějak polevovalo. Ba naopak. Sony má na nadcházející měsíce připraveno několik zajímavých exkluzivních titulů včetně pokračování legendárního Uncharted, jímž by si mohla zaháčkovat i další hráče.

Ačkoliv Microsoft přestal čísla prodejů Xbox One uveřejňovat, proslýchá se, že této herní konzole se prodalo přibližně 18 milionů kusů. To je opravdu propastný rozdíl. Uvidíme, zdali se v budoucnosti dále zvětší, nebo Microsoft prodeje PlayStationu dožene. Co myslíte vy?

Zdroj: TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama