pny-spolecne-s-hp-uvadi-na-trh-nove-prenosne-pevne-disky
Novinka PNY společně s HP uvádí na trh nové přenosné pevné disky

PNY společně s HP uvádí na trh nové přenosné pevné disky

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 5. 2013 12:00 2

Společnost PNY Technologies, výrobce paměťových zařízení, oznámila příchod nové řady přenosných pevných disků pod autorizací společnosti HP s označením p2050/p2100.

Reklama

Tyto disky kladou důraz nejen na vzhled, ale především i na rychlost přenosu, tu zaručuje připojení přes USB 3.0, který podporuje rychlost přenosu až 4× rychlejší než tomu je u USB 2.0, čímž ušetří spoustu času při přenášení dat. Samozřejmě, že disk je zpětně kompatibilní i s USB 2.0, aby ho bylo možno použít i u starších PC a notebooků. Disk je připojen pouze pomocí jednoho USB kabelu, který zajišťuje jak přenos, tak napájení. 

Tento disk má unikátní design, který připomíná tvar knihy. Když tedy disk, případně několik disků umístíte na poličku či do knihovny, zapadnou skvěle do interiéru. Samotný kryt je vyroben z odolného hliníku a má příjemnou povrchovou úpravu. Tento slim disk je lehký a snadno přenosný, uvnitř krytu je uzavřen 2,5“ pevný disk, který běží rychlostí 5 400 otáček za minutu. Dostupné kapacity tohoto HDD jsou 500 GB a 1 TB. To poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše data. 

PNY společně s HP uvádí na trh nové přenosné pevné disky
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Při koupi disku nemusíte kupovat software pro zálohování, protože je dodáván přímo s HP Simple Save, zálohovacím softwarem, který je dostatečným prostředkem pro všechny zálohovací a organizační úlohy. 

Disk je k dispozici v několika barevných variantách a to ve stříbrné, černé, modré a červené. Produkty HP p2050 a p2100 přichází s dvouletou omezenou zárukou od výrobce. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama