Podívejte se na nové 14minutové video z chystané zombie řežby Dead Island 2
i Zdroj: Dambuster Studios
Novinka Podívejte se na nové 14minutové video z chystané zombie řežby Dead Island 2

Podívejte se na nové 14minutové video z chystané zombie řežby Dead Island 2

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

4. 3. 2023 15:10

Ó pane, děkuji ti za to, že jsi vzkřísil Dead Island 2, protože vypadá nádherně. Já a mnoho dalších se těšíme na tu bláznivou jízdu po Los Angeles.

Reklama

Ani jsem nedoufal, že se po těch mnoha letech opravdu dočkáme. První díl Dead Island a rozšíření The Riptide byly ve své době mým fetišem. Liboval jsem si v otevřeném světě plném chodících mrtvol a s chutí jsem je masakroval po stovkách. A když v roce 2014 vyšla upoutávka na druhý díl, svět nemohl být lepší. Ale ouha, hra se dostala do stavu klinické smrti, střídala se vývojová studia a zpráv ubývalo. Nakonec z DI 2 zbyl jen duch minulosti a nikdo opravdu nevěřil, že se to změní. Ale někdy, někdy se zázraky dějí. Loni se objevily zprávy, že vývoj pokračuje a hra opravdu vyjde. Byl jsem skeptický.

Až doteď. V novém 14minutovém videu autoři prezentují nádherně slunečné a barevné Los Angeles plné agresivních chodících mrtvol. Ukazují vymazlený bojový systém se spoustou možností, jak naporcovat ty shnilé otrapy. Baví tím, že nebude nouze o zábavné charaktery a nepovinné úkoly. A mudrují nad tím, kterak si svou postavu můžete přizpůsobit k obrazu svému a stejně tak si vyrobit tucty zbraní. Ukázka mě nadchla a už se těším, až se do tohoto světa pustím na vlastní mačetu. Datum vydání je stanoveno na 21. 4. 2023, přičemž už můžete zadávat předobjednávky (Vašku, sežeň někde kód k recenzi!).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama