Pohodová strategie Tropico 4 zdarma na GOGu a velký výprodej k tomu
i Zdroj: Haemimont Games
Novinka Pohodová strategie Tropico 4 zdarma na GOGu a velký výprodej k tomu

Pohodová strategie Tropico 4 zdarma na GOGu a velký výprodej k tomu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

Další titul zadara do sbírky a tisíce zlevněných ke koupi. Tropico 4 sice není bombastická novinka, které občas rozdává Epic, ale bereme i tak.

Reklama

Blíží se konec prázdnin a GOG spustil výprodej „Zpátky do školy“. Což je trochu protichůdné, protože když se fakani vrátí do školy, budou mít méně času na paření her. Ale o to nejde, hlavně že tu máme další výprodej a hru zdarma k tomu. GOG nám tentokrát cpe pod nos budovatelskou strategii Tropico 4. Sérii Tropico jistě znáte, musíte přivést svůj ostrovní státeček k prosperitě a budovat lepší zítřky (jak pro koho). A je na vás, jestli toho docílíte buď jako nesmlouvavý diktátor s armádou, nebo budete vládnout jako volnomyšlenkářský Macho El Presidente nasáklý rumem a načichlý kouřem z doutníků.

Co se výprodeje týče, zlevněno bylo 6024 položek, z toho 3858 čistě jen her. Takže jako obvykle, je z čeho vybírat. Běžně bych ještě vypíchnul nějaké jasné tutovky jako Cyberpunk 2077, ale je mi jasné, že to už všichni máte dohrané. Tak místo toho doporučím rum na dva prsty do sklenice, do koutku úst Cohibu, otevřete okno, pusťte do kutlochu trochu slunce a ponořte se do světa Tropico 4. Ale hoďte sebou, na uzmutí máte necelé tři dny. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama