pokracovani-noveho-wolfensteina-je-na-obzoru-bude-se-jmenovat-wolfenstein-the-old-blood
Novinka Pokračování nového Wolfensteina je na obzoru, bude se jmenovat Wolfenstein: The Old Blood

Pokračování nového Wolfensteina je na obzoru, bude se jmenovat Wolfenstein: The Old Blood

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 3. 2015 21:00 5

Bethesda oznámila, že jedna z nejlepších stříleček minulého roku a to Wolfenstein: The New Order se dočká samostatně stojícího datadisku. Bude se jmenovat Wolfenstein: The Old Blood a půjde o prequel.

Reklama

Na staronovém Wolfensteinovi opět pracují MachineGames. Jako i v The New Order se ve hře podíváme do alternativní historie, která se pokusí zodpovědět na otázku „Co by se stalo, kdyby Hitler vyhrál válku“.

Wolfenstein: The Old Blood bude sestávat ze dvou částí. V první zvané Rudi Jäger and the Den of Wolves se s B.J. Blazkowiczem pokusíme získat přesnou lokalitu generála Deathsheada, v té druhé, kterou autoři pojmenovali The Dark Secrets of Helga Von Schabbs, se pak vydáme do města Wulfburg, v němž se posedlá nacistická archeoložka snaží nalézt nebezpečné prastaré artefakty.

Vedle nového příběhu bychom se ve Wolfenstein: The Old Blood měli dočkat také nových zbraní a několika dalších drobných překvapení.

Pokud se nic nezmění, hry bychom se měli dočkat 5. května a to ve verzích pro PC a konzole nové generace. Cena hry byla stanovena na 20 dolarů, což je lákavé.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama