poridte-si-novy-matebook-d-14-a-d-15-se-zajimavou-slevou
Novinka Pořiďte si nový MateBook D 14 a D 15 se zajímavou slevou

Pořiďte si nový MateBook D 14 a D 15 se zajímavou slevou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 8. 2020 16:30

Od září čeká hodně lidí nový začátek v podobě nové školy či dokonce práce, o kterou přišli kvůli opatřením přijatým v souvislosti s koronavirem. Huawei se rozhodl v rámci speciální akce #GoNew nabídnout lidem možnost pořídit si nové přístroje se speciální slevou. MateBooky D 14 a D 15 tak zlevnily až o několik tisíc. V nabídce je ale mnohem více produktů, kterých se akce týká. Na všechna zlevněná zařízení se podívejte zde.

Reklama

Srdcem MateBooků D 14 a D 15 jsou procesory AMD Ryzen třetí generace a v kombinaci s 8 GB RAM a rychlými SSD jsou oba notebooky pro žáky a studenty dostatečně výkonné při většině standardních operací, jako jsou například prohlížení webu, práce s kancelářskými aplikacemi, prohlížení obrázků a používání různých videokonferenčních platforem.

Počítače mají širokoúhlé displeje s Full HD rozlišením a pozorovacími úhly 178° v obou směrech (horizontálně/vertikálně) a jejich baterie zvládnou provoz bez nutnosti připojení k zásuvce po dobu devíti hodin v případě MateBooku D 14 a přes šest hodin u D 15. Akumulátory lze přitom velmi rychle nabíjet pomocí přibaleného adaptéru, na necelých 50 % za půl hodiny.

Pořiďte si nový MateBook D 14 a D 15 se zajímavou slevou
i Zdroj: PCTuning.cz

Celá řada nových MateBooků přinesla do segmentu notebooků inovaci v podobě spolehlivé čtečky otisků prstů integrované do zapínacího tlačítka. Pro zapnutí MateBooků ho stačí pouze jednou stisknout, počítač se zapne a otisk prstu zůstane v mezipaměti, aby ho mohl systém Windows použít pro přihlášení do odpovídajícího uživatelského profilu. Stejný postup se aplikuje i při obnovení z režimu spánku.

Dalším jedinečným řešením je sada funkcí, která pomáhá integraci notebooků a nejnovějších chytrých telefonů Huawei. Huawei Share umožňuje využít nové způsoby ovládání telefonu použitím klávesnice a myši počítače nebo dalších vstupních zařízení připojených k notebooku, možnost nepřerušeného přenosu probíhajících hovorů mezi notebookem a telefonem, bezdrátové posílání souborů mezi telefonem a notebookem bez potřeby internetového připojení a obráceně pouhým přetažením „drag and drop“.

MateBooky D 14 a D 15 se prodávají na stránkách shop.huawei.com ve speciální akční nabídce a také u všech zavedených českých obchodníků s elektronikou, MateBook D 14 za cenu 17 999 Kč a MateBook D 15 za 16 499 Kč. Při koupi každého z těchto zařízení dostanete v rámci zaváděcí akce do konce srpna navíc ještě myš, batoh a sluchátka Huawei FreeBuds 3i.

Tato zvýhodněná nabídka je od pondělí 17. srpna do 27. srpna ještě mnohem lepší: oba modely totiž můžete koupit u všech prodejců ještě levněji. MateBook D 14 je v rámci slevové akce za 14 999 Kč a Matebook D 15 za 13 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama