posledni-beta-firefoxu-3-5
Novinka Poslední beta Firefoxu 3.5

Poslední beta Firefoxu 3.5

Michal Kleman

Michal Kleman

28. 4. 2009 00:00

Společnost Mozilla vypustila poslední betaverzi internetového prohlížeče Firefox 3.5. Finální verze bychom se tak měli dočkat již brzy, překoná v rychlosti Apple Safari nebo Google Chrome?

Reklama

Firefox 3.5 se blíží finálnímu stádiu, pokud se divíte, že jste o předchozích verzích neslyšeli, bude to změnou jména, společnost Mozilla se rozhodla, že změny v prohlížeči jsou tak razantní, že si zaslouží zvýšení čísla, původně tak byly vydávány beta verze Firefoxu 3.1. Kromě nového JavaScriptového enginu TraceMonkey bude nový Firefox obsahovat private browsing mode, což je nastavení prohlížeče, kdy se neshromažďují soukromá data.

Poslední beta Firefoxu 3.5
i Zdroj: PCTuning.cz

Přidána bude také podpora standardů HTML 5, včetně offline ukládání obsahu po vzoru Google Gears, dále bude začlěněn přehrávač audia a videa a vhod příjde jistě i funkce obnovy zavřených záložek, která má zvládat kompletně obnovit obsah i naposledy zavřených oken. Firefox 3.5 beta 4 je poslední beta verzí a má přinést hlavně zlepšenou stabilitu a opravení bugů, také by měla být o krapet rychlejší.

Firefox 3.5 beta 4 download
Firefox 3.0.10 stable Download

V návaznosti na toto Mozilla vypustila novou stabilní verzi prohlížeče Firefox 3.0.10, která opravuje závažné chyby v předchozí verzi 3.0.09. Chyby v ní způsobovaly především nestabilitu prohlížeče a jeho časté pády.

Podle TechSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama