potvrzeno-samsung-nepredstavi-na-mwc-galaxy-s-iii
Novinka Potvrzeno: Samsung nepředstaví na MWC Galaxy S III

Potvrzeno: Samsung nepředstaví na MWC Galaxy S III

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 2. 2012 12:45 7

Očekávaný model, který se znovu zařadí mezi nejtenčí a nejvýkonnější smartphony na trhu, bude představen v průběhu roku na samostatné akci.

Reklama

Samsung učinil konečně přítrž spekulacím, které kolují již několik dnů po webu, když potvrdil domněnku, že na veletrhu Mobile World Congress 2012 nepředstaví připravovaný smartphone Galaxy S III.

Zahraničnímu serveru techRadar se podařilo získat prohlášení jihokorejského výrobce. V něm je uvedeno: „Samsung se těší na představení nových vzrušujících mobilních zařízení na MWC 2012. Nástupce modelu Galaxy S II bude představen na samostatné akci ještě v první polovině roku, tedy blíže k jeho očekávané dostupnosti v obchodech.“

Jeden z největších výrobců mobilů nechce opakovat situaci z loňska. Mezi oznámením Galaxy S II a jeho uvedením do prodeje uplynulo na různých trzích, hlavně ve Spojených státech, poměrně hodně času. Řada lidí mezitím ztratila o tento model zájem, protože jej již nepovažovala za aktuální novinku.

Za zpožděním může také čekání na dokončení vývoje vlastního čtyřjádrového SoC Exynos 5450, kterým bude smartphone s největší pravděpodobností vybaven.

Potvrzeno: Samsung nepředstaví na MWC Galaxy S III
i Zdroj: PCTuning.cz

Galaxy S II | foto: expertreviews.co.uk

Zdroj: Phandroid

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama