predplatne-origin-premier-vam-da-pristup-k-novym-hram-od-ea-drive-nez-oficialne-vyjdou
Novinka Předplatné Origin Premier vám dá přístup k novým hrám od EA dříve, než oficiálně vyjdou

Předplatné Origin Premier vám dá přístup k novým hrám od EA dříve, než oficiálně vyjdou

Martina Lipertová

Martina Lipertová

28. 7. 2018 09:00 1

 Vydavatelsko-vývojářská společnost Electronic Arts na svých stránkách uveřejnila několik nových podrobností k nové službě Origin Access Premier, kterou oznámila letos na výstavě E3.

Reklama

Současná placená služba Origin Access dostane status „Basic“ (základní) a bude nabízet všechno to, co doposud. To znamená desetiprocentní slevu na nákupy v Origin Storu, časové limitované „Play First Trials“ pro nové hry a přístup do „The Vault“ (k dnešnímu dni obsahuje celkem 121 her jako je Titanfall 2, Mass Effect: Andromeda, The Sims 4, Cities: Skylines atd.).

Předplatné Origin Premier vám dá přístup k novým hrám od EA dříve, než oficiálně vyjdou
i Zdroj: PCTuning.cz

Origin Access Premier k tomu navíc nabídne ještě „frontline“ hry (AAA hry), které budou dostupné přibližně týden před samotným vydáním.  Mezi tyto hry se zařadí NFL 19 (vyjde 19. srpna, pro předplatné Premier bude k mání už 2. srpna), FIFA 19 (28. září, pro Premier už 20. září), Battlefield V (19. října, pro Premier už 11. října) a Anthem (22. února, pro Premier už 15. února).

Předplatné „základního“ Origin Access stojí 5 dolarů za měsíc nebo 30 dolarů za rok, předplatné „pokročilého“ Origin Access Premier potom 15 dolarů za měsíc nebo 100 dolarů za rok. Majitelé současného předplatného nemusí kupovat předplatné „pokročilé“ služby znovu, ale stačí jim upgradovat. Služba Premier by měla být dostupná v průběhu příštího týdne. EA uvedla, že další informace uveřejní „již brzy“.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama