Přejít na bezdrát? Enter! Vlajkový set od Dell vás nadchne
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Přejít na bezdrát? Enter! Vlajkový set od Dell vás nadchne

Přejít na bezdrát? Enter! Vlajkový set od Dell vás nadchne

Komerční sdělení
23. 11. 2023 10:00 1

Pokud denně trávíte několik hodin na počítači, tak byste výběr pohodlné klávesnice a myši neměli podceňovat. S nejvyšším modelem bezdrátového setu od Dell nesáhnete (ani nekliknete) vedle.

Reklama

Správně zvolené příslušenství k počítači nebo notebooku vám pomůže pracovat rychleji a taky bude šetřit vaše prsty a zápěstí. Ergonomie je důležitá, na což řada lidí zapomíná. Přitom každodenní ťukání do klávesnice a používání myši, která člověku nevyhovuje, zadělává na vleklé zdravotní komplikace.

Set klávesnice a myši Dell KM7321W patří k tomu nejlepšímu, co tato americká značka nabízí mezi bezdrátovým kancelářským příslušenstvím. Pocit ze zdvihu kláves se blíží notebookům vyšší třídy a myš zaujme absolutní přesností. Z pohledu celkové nabídky bezdrátových klávesnic a myší se jedná o zlatou střední cestu – na CZC.cz nyní tento set pořídíte za zajímavou cenu 2099 Kč. Levné sety za pár stovek korun pro každodenní práci nedoporučujeme, protože nejsou vyrobeny na takovou zátěž.

Celý set je vybaven bezdrátovou RF technologií s frekvencí 2,4 GHz, což v praxi znamená, že do USB připojíte přijímač a propojení s klávesnicí a myší funguje bezdrátově. Nicméně můžete využít i připojení napřímo přes Bluetooth 5.0. Velkou výhodou je možnost připojení setu až ke 3 různým zařízením, takže jej můžete používat v práci k notebooku, doma ke stolnímu počítači a ještě třeba k tabletu. Klávesnici pohání 2 baterie AA a myš 1 baterie AAA. Celý set s nimi vydrží neuvěřitelných 36 měsíců provozu!

Sázka na jednoduchý a nadčasový design klávesnice

Set zaujme na první pohled elegantním a kvalitním zpracováním. Klávesnice i myš jsou z odolného plastu a kombinace tmavě šedé a stříbrné působí až luxusně. O tichý chod kláves se starají membránové spínače. Ačkoliv Dell prezentuje na oficiálních fotografiích něco jiného, česká/slovenská verze klávesnice má dvouřádkový Enter a krátký levý Shift. (Na fotkách je často jednořádkový Enter a dlouhý levý Shift, ale to u produktů s českou lokalizací neplatí.)

Každá klávesa má přesně své místo v nalajnované mřížce a v pravém horním rohu se nachází diody, které indikují, jakým způsobem je klávesnice připojena. Klávesnici nechybí 12 programovatelných kláves, kompletní numerická část ani integrované nožky s možností nastavení.

Přejít na bezdrát? Enter! Vlajkový set od Dell vás nadchne
i Zdroj: PCTuning.cz

U myši oceníte vysokou citlivost a ideální rozměry

Výborných 4000 DPI, tolik bodů na palec má tato malá nenápadná myš. Respektive zase tak malá není, na trhu se jedná spíše o průměrnou ču mírně podprůměrnou velikost. Každopádně do ruky padne velmi dobře. Díky 5 programovatelným tlačítkům si můžete také myš nastavit podle svých potřeb.

Skvělá ergonomie zajistí, že vás nebude bolet zápěstí ani po delším čase bez přestávky. Mechanické kolečko pro scrollování funguje tak akorát, aby nešlo ovládat ani příliš lehce, ani příliš těžce, a samozřejmostí je například listování ve složkách s pomocí 2 bočních tlačítek. Co se týče designu, tím myš plynule navazuje na jednoduchou klávesnici, o níž už byla řeč. S hmotností pouhých 89 gramů se řadí mezi velmi lehké myši.

Přejít na bezdrát? Enter! Vlajkový set od Dell vás nadchne
i Zdroj: PCTuning.cz

Suma sumarum, Dell KM7321W je velmi povedený set, což dokládá i 95% spokojenost zákazníků s tímto produktem na CZC.cz. Právě zde jej nyní koupíte za atraktivních 2 099 Kč. Zároveň k produktu dostanete zdarma prodlouženou záruku na 3 roky a ještě O2 TV na měsíc včetně HBO Max. Pokud vás toto bezdrátové příslušenství od ověřené značky Dell zaujalo, vyplatí se jej koupit právě teď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama