prekvapeni-elite-dangerous-se-dostala-na-steam
Novinka Překvapení! Elite: Dangerous se dostala na Steam!

Překvapení! Elite: Dangerous se dostala na Steam!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

3. 4. 2015 14:00 1

Ačkoliv studio Frontier Developments v čele s Davidem Brabenem původně plánovalo, že si svůj vesmírný simulátor Elite: Dangerous bude distribuovat výhradně samo, nakonec podlehlo mámení distribučního kanálu Steam. Pokud jste si hru tedy ještě nezakoupili, můžete to nyní napravit a to tou nejpohodlnější možnou cestou.

Reklama

Verze hry nabízená na stránkách Frontier Developments se žádným způsobem neliší od verze hry, kterou dostanete na Steamu a to jak obsahem, tak i cenou. Bohužel, tuto dobrou zprávu doprovází jedno velmi nepříjemné zjištění. Frontier Developments zatím nezvažují nabídnout hráčům, kteří si Elite: Dangerous zakoupili přímo na stránkách hry, klíč k její aktivaci na Steamu. Doufejme, že se situace časem změní.

Aktuálně jediným možným způsobem, jak si hru do knihovničky na Steamu přidružit je, vložit ji tam jako tzv. non-Steam titul. Postup této operace popisuje na Steamu jeden z vývojářů.

Elite: Dangerous je vesmírným leteckým simulátorem, v němž můžete bojovat, obchodovat, nebo objevovat nová zákoutí více jak 400 miliard hvězdných systémů.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama