prihlaste-se-do-t-mobile-rozjezdu-startuje-devaty-rocnik
Novinka Přihlaste se do T-Mobile Rozjezdů! Startuje devátý ročník

Přihlaste se do T-Mobile Rozjezdů! Startuje devátý ročník

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 2. 2019 15:30

Už podeváté T-Mobile podpoří drobné začínající podnikatele v rámci programu T-Mobile Rozjezdy. Až 42 zajímavých nápadů se může těšit na ceny v celkové hodnotě téměř 3,5 milionu Kč, které se mimo jiné skládají z financí na rozjezd, balíčků služeb a věcných cen potřebných pro podnikání. Nedílnou součástí podpory je také poradenství odborníků.

Reklama

T-Mobile Rozjezdy mají za sebou osm ročníků. Za tu dobu se na jejich webových stránkách registrovalo přes 25 480 zájemců a facebooková stránka projektu má téměř 6 000 fanoušků. Celodenních seminářů, kterých bylo přibližně 91, se účastnilo přes 4 600 začínajících podnikatelů. V soutěžích porota vyhodnotila 3 500 přihlášených projektů, z nichž vzešlo 421 vítězů. A ti vyhráli ceny v celkové výši téměř 39 milionů korun.

Loňský ročník soutěže vyhrála mobilní aplikace Glucly Pavla Bubna. Aplikace, která by měla usnadnit život všem nemocným cukrovkou, je již k dispozici pro telefony s operačním systémem iOS a Android. Cenu veřejnosti získalo Sociální bistro Střecha z pražského Žižkova, které dává druhou šanci lidem bez domova a se záznamem v rejstříku trestů.

Přihlaste se do T-Mobile Rozjezdů! Startuje devátý ročník
i Zdroj: PCTuning.cz

Porota složená z odborníků, úspěšných podnikatelů a investorů hodnotí nejen neotřelé nápady, ale i realizaci podnikatelského záměru. Na celostátního vítěze čekají ceny v celkové hodnotě zhruba 750 000 Kč. Kromě finančního daru od T-Mobile ve výši 200 tisíc Kč je to reklamní a PR kampaň v souhrnné hodnotě 285 tisíc Kč, poradenství a věcné ceny od partnerů programu.

T-Mobile Rozjezdy jsou dlouhodobým programem na podporu začínajících podnikatelů. Od 28. ledna do 4. března se mohou ti, kteří ještě nepodnikají, nebo jsou k podnikání s daným nápadem registrováni kratší dobu než 12 měsíců, přihlásit do soutěže na www.rozjezdy.cz. V každém kraji mohou vyhrát tři vítězové, kteří získají finanční odměnu, podporu expertů na různé aspekty podnikání, balíčky služeb a věcné ceny. O celostátním vítězi rozhoduje porota.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama