pro-windows-phone-vysla-ceska-zombie-strilecka-dead-trigger-2
Novinka Pro Windows Phone vyšla česká zombie střílečka Dead Trigger 2

Pro Windows Phone vyšla česká zombie střílečka Dead Trigger 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 4. 2015 15:00 3

Ve hře se postavíte hordám krvelačných zombíků. Povedená akce z pohledu první osoby nabízí epické souboje a nekompromisní grafiku, u které mnohdy zatajíte dech.

Reklama

Nabídka aplikací a her pro platformu Windows Phone se s iOS a Androidem stále nemůže srovnávat. Blýská se však na lepší časy, protože vývojáři si WP všímají stále víc a víc. Důkazem toho je i české studio Madfinger Games, které vydalo svou populární střílečku Dead Trigger 2 konečně i na telefony se systémem od Microsoftu.

Hru si můžete stáhnout zdarma, ale pokud zatoužíte po výkonnějších a účinnějších zbraních nebo lékárničkách, a chcete je mít hned, můžete si je zakoupit za reálné peníze. Je to jen na vás.

V Dead Trigger 2 se hráč ujímá jednoho z přeživších, který se zapojuje do boje za záchranu světa před nemrtvými. Nepřátele budete likvidovat ve více než 600 herních scénářích, 33 unikátních herních prostředích a 10 regionech celého světa.

Abyste povedenou střílečku spustili, potřebujete smartphone s minimálně 1 GB operační paměti a operačním systémem Windows Phone ve verzi 8.1.  

Stahujte:

Dead Trigger 2 pro WP

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama