projekt-linda-vlozte-vas-razer-phone-prosim-ces
Novinka Projekt Linda: Vložte váš Razer Phone, prosím [CES]

Projekt Linda: Vložte váš Razer Phone, prosím [CES]

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

11. 1. 2018 22:55 2

Hranatý vzhled telefonu od Razeru se nemusí všem zamlouvat, obzvlášť tlusté rámečky nad a pod displejem. Útěchou by snad mohlo být příslušenství, které na veletrhu CES v Las Vegas Razer představil.

Reklama

Razer je mnohými považován za skvělého výrobce ať už notebooků nebo herních periferií. Nicméně hodně svých produktů skončí jen ve fázi projektů, které se na trh nedostanou, jako třeba projekt Valerie, což byl parádní koncept notebooku se třemi 4K displeji, které se rozložily do stran a požitek z hraní tak mohl být díky většímu zornému poli ještě lepší. Razer nedávno uvedl na trh svůj chytrý telefon a zdá se, že se pro něj chystá zajímavé herní příslušenství.

Projekt Linda: Vložte váš Razer Phone, prosím [CES]
i Zdroj: PCTuning.cz
Projekt Linda: Vložte váš Razer Phone, prosím [CES]
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Razer Phone má sám o sobě displej s úhlopříčkou 5,7 palce, výkonný procesor Qualcomm 835 a 8 GB operační paměti. Pokud by vám to bylo málo, nebo jste si na mobilu chtěli zahrát pohodlněji, třeba budete moci využít projekt Linda (což je opět další ženské jméno, jako u ostatních projektů). Projekt Linda přichází s 13,3palcovým displejem (dotykový, 4K, 120 Hz) a hliníkovým tělem notebooku. Záměrně píšu tělem, jelikož vše, co zde mimo displeje je, jsou podsvícená klávesnice, 200 GB úložiště a samozřejmě nějaká baterie, která by to vše napájela. Ta má kapacitu 53,6 Wh. Celek váží 1,25 kg a je tenký 15 mm.

Notebooku dokonce chybí touchpad, místo něj je zde jen místo pro krásně hranatý Razer Phone. Telefon totiž je tím celým výpočetním centrem a následně také touchpadem. Projekt Linda vedle toho všeho ještě rozšíří konektorovou výbavu o velké USB-A a 3,5mm zvukový konektor, který na telefonu chybí. Pro majitele Razer Phonu by to mohl být zajímavý doplněk, pokud se uvede na trh.

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama