prvni-necenzurovanou-hru-na-steamu-uz-zakazali-ve-28-zemich
Novinka První necenzurovanou hru na Steamu už zakázali ve 28 zemích

První necenzurovanou hru na Steamu už zakázali ve 28 zemích

Martina Lipertová

Martina Lipertová

18. 9. 2018 10:00 9

Na Steamu se před pár dny, díky nově uvedeným filtrům a změně podmínek užití, ukázala první necenzurovaná hra. Tato hra se jmenuje Negligee: Love Stories a obsahuje nahotinky stejně jako jazyk, který tyto nahotinky patřičně podkresluje. Má to ale jedno ALE. 

Reklama
První necenzurovanou hru na Steamu už zakázali ve 28 zemích
i Zdroj: PCTuning.cz

Negligee: Love Stories sice neodporuje podmínkám na Steamu, odporuje však jurisdikcím některých států a tak je hromadně zakazována. V současné chvíli ji nelze distribuovat v celkem 28 zemích světa, mezi nimiž najdeme Japonsko, Jižní Koreu, Bělorusko, Island, Ukrajinu, Austrálii nebo Německo.

Vývojáři některých her nahotu a vůbec nevhodný obsah jakékoliv druhu ve svých hrách řeší tím, že ji ze své hry pro určité regiony například vystřihnou. V případě titulu Negligee: Love Stories to ale rozhodně nehrozí, protože podle slov jejích vývojářů by muselo dojít k odstranění více než 90% celé hry.  

Pokud si první nelegální porno na Steamu chcete zahrát, nemusíte se bát. Česká republika je, co se týče cenzury her, poněkud benevolentnější, takže u nás Negligee ani další hry s choulostivým obsahem zákaz nejspíše nedostanou.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama