qnap-uvadi-nas-ts-x63xu-do-racku-s-ctyrjadrovym-procesorem-amd
Novinka QNAP uvádí NAS TS-x63XU do racku s čtyřjádrovým procesorem AMD

QNAP uvádí NAS TS-x63XU do racku s čtyřjádrovým procesorem AMD

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 6. 2018 15:30

Společnost QNAP uvedla na trh nový NAS TS-x63XU do racku. Modelová řada bude obsahovat 4, 8 a 12pozicové provedení s možností jednoho nebo redundantního napájecího zdroje. TS-x63XU podporuje sítě 10GbE a nabízí čtyřjádrový 2,0GHz procesor řady G od AMD, 4 GB operační paměti DDR3L (rozšiřitelné až na 16 GB) a snadnou škálovatelnost.

Reklama

Díky předinstalované síťové kartě s jedním portem 10GbE 10GBASE-T (podporuje přenosy dat 10G/5G/2,5G/1G/100M) a akceleraci šifrování AES-NI poskytuje série TS-x63XU rychlost čtení až 745 MB/s a rychlost zápisu až 607 MB/s. Řada TS-x63XU podporuje SSD cache, stupňovanou alokaci úložiště a vynikající rozšířitelnost pomocí 12pozicové rozšiřující jednotky QNAP. Podle výrobce tak je ideálním řešením také pro obchodní organizace, které potřebují zabezpečený soukromý cloud a účinnou IT infrastrukturu pro sítě 10GbE.

Řada TS-x63XU podporuje VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V a Windows Server 2012 R2. Umožňuje i nativně hosting virtuálních počítačů (Windows, Linux, UNIX a Android) a kontejnerů LXC a Docker. Operační systém QTS pak také přináší obsáhlé řešení pro ukládání, zálohování, sdílení a centrální správu. Rovněž je poskytována podpora snímků (v blokovém režimu), které pomáhají uživatelům rychle obnovit NAS do předem nahraného stavu.

Úložnou kapacitu řady TS-x63XU lze rozšířit dle potřeby připojením rozšiřující jednotky QNAP (UX-1200U-RP a UX-800U-RP). Také řešení VJBOD (Virtual JBOD) umožňuje uživatelům rozšířit kapacitu modelů TS-x63XU použitím nevyužité úložné kapacity jiných QNAP NAS.

Nová řada TS-x63XU by měla být v brzké době k dostání. Další informace můžete získat na stránkách www.qnap.com.

QNAP uvádí NAS TS-x63XU do racku s čtyřjádrovým procesorem AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama