quietpc-com-nabizi-ultratichy-xbox-360
Novinka QuietPC.com nabízí ultratichý Xbox 360

QuietPC.com nabízí ultratichý Xbox 360

Ace.

Ace.

20. 2. 2009 00:00 4

Herní konzole od Microsoftu bývá mnohými kritizována za přílišnou hlučnost a teploty, nyní existuje způsob jak to napravit.

Reklama

Softwarový gigant se k tomuto problému postavil uvedením nové řady Xboxů na lepší výrobní technologii, díky které by měly být úspornější a tišší. Přesto však mnoho hráčů stále není spokojeno. Nově ale existuje způsob, jak si pořídit opravdu tichý Xbox 360 - společnost QuietPC.com, výrobce nehlučných osobních počítačů, je právě začala prodávat.

Ultratiché Xboxy, dostupné na adrese QuietXbox.com, nemají originální plastovou krabici, ale jsou zabudovány do case XB-01B, od kvalitního výrobce Lian Li. Kvůli dalšímu ztišení potom výrobce používá antivibrační uchycení ventilátorů (na gumě), kvalitní větráky Scythe, a obaluje optickou mechaniku izolačním materiálem.

QuietPC.com nabízí ultratichý Xbox 360
i Zdroj: PCTuning.cz

Takto upravená konzole by měla být nejen výrazně tišší, ale vezmeme-li v úvahu i velikost skříně, také mnohem chladnější a tím stabilnější.

QuietPC.com nabízí ultratichý Xbox 360
i Zdroj: PCTuning.cz

Na modifikované konzole se pak samozřejmě nevztahuje záruka od společnosti Microsoft, nicméně QuietPC.com poskytuje vlastní, jednoletou záruku na instalované komponenty.
"Takže pokud máte během tohoto období jakýkoliv problém, prostě nám dejte vědět a my se o to postaráme.", tvrdí společnost na svých stránkách.

V současnosti jsou upravené konzole dostupné z Velké británie, Německa, a dalších Evropských poboček QuietPC.com. Jak asi správně tušíte, za kvalitu se platí, v tomto případě 220-230 euro oproti originální konzoli. Doplním ještě ceny jednotlivých verzí:

  • UQ Xbox 360 Elite – €528 (oficiální cena: €299.99)
  • UQ Xbox 360 Premium – €458(oficiální cena: €239.99)
  • UQ Xbox 360 Arcade – €411(oficiální cena: €179.99)

Podle xbitlabs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama