Razer představil vlastní all-in-one chlazení, zdroj a novou generaci sluchátek Kraken
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Razer představil vlastní all-in-one chlazení, zdroj a novou generaci sluchátek Kraken

Razer představil vlastní all-in-one chlazení, zdroj a novou generaci sluchátek Kraken

David Jiránek

David Jiránek

22. 10. 2021 13:00

Společnost Razer se plně pouští do vod počítačových komponent. Výrobce notebooků a herního příslušenství rozšiřuje své portfolio o řadu nových produktů určených pro PC nadšence. Nechybí ani nová verze oblíbených sluchátek.

Reklama

Razer se řadí mezi prémiové výrobce herních notebooků a příslušenství. Komponentů do počítačů firma zatím moc nenabízela. Šlo maximálně o počítačové skříně a základny pro externí grafiky. Na nedávné tiskové konferenci ovšem došlo k představení řady komponent.

Nové PC komponenty

Razer představil all-in-one vodní chlazení Hanbo. Jde o 240 a 360mm chladiče s řadou RGB prvků. Podsvícení nabízí nejen blok s pumpou od Aseteku, ale i samotné větráčky z dílny Razeru.

Větráčky Razer Kunai budou dostupné i samostatně ve velikostech 120 a 140 mm. Měly by být tiché a jejich provedení je relativně minimalistické. RGB podsvícení samozřejmě nechybí.

Barvičky si užijeme i v podání zdroje Razer Katana. Jde o ATX zdroj s platinum certifikací o výkonu 750 až 1 200 wattů. K dispozici bude i varianta o výkonu 1 600 wattů a titanium hodnocením. Zdroje jsou modulární, mají RGB podsvícení a funkci vypnutí otáček ventilátoru při malé zátěži.

Jako doplňkové příslušenství bude k dispozici tak PWM ovladač pro větráčky. Připojit k němu půjde až osm větráčků, které lze následně ovládat skrze Razer Synapse software.

Cena a dostupnost

Větráčky Razer Kunai budou dostupné za 55 euro od 21. října na webu razer.com a u autorizovaných prodejců. Stejně tak PWM hub, který vyjde na 50 euro.

Razer Hanbo se začne prodávat v listopadu za zatím neznámou cenu. Zdroj Razer Katana si zájemci budou moci koupit až na začátku příštího roku.

Sluchátka Kraken V3

Jeden z nejoblíbenějších herních headsetů se dočkal nové verze. Razer Kraken V3 bude k dispozici ve čtyřech verzích. Níže naleznete jejich přehled od nejhůře vybavené varianty po nejlepší.

  • Kraken V3 X: 7.1 zvuk a 40mm Triforce drivery, 70 dolarů
  • Kraken V3: THX audio, 50mm titanium Triforce drivery, 99 dolarů
  • Kraken V3 Hypersense: navíc s HyperSense haptickou odezvou, 130 dolarů
  • Kraken V3 Pro: navíc bezdrátové, 200 dolarů
Razer představil vlastní all-in-one chlazení, zdroj a novou generaci sluchátek Kraken
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se společných specifikací týče, všechny verze nabídnou Razer Chroma RGB. Drátové modely připojíte pomocí USB-A. Bezdrátové pomocí USB-A přijímače a 3,5mm jacku. Baterka by s haptickou odezvou a podsvícením měla vydržet 11 hodin. Pokud obě funkce vypnete, vydrží vám sluchátka až 44 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama