Nová vlajková myš Razer Viper 3 Pro je přesná jako orlí zrak
i Zdroj: Razer
Novinka Nová vlajková myš Razer Viper 3 Pro je přesná jako orlí zrak

Nová vlajková myš Razer Viper 3 Pro je přesná jako orlí zrak

David Švrček

David Švrček

23. 4. 2024 18:58 5

Razer dnes uvádí na trh svou novou vlajkovou myš Razer Viper 3 Pro. Ta přináší novou funkci HyperPolling, která se postará o vysokou přesnost a nízkou latenci.

Reklama
Reklama

Razer představuje svou nejnovější herní myš, Viper V3 Pro, která nabízí několik vylepšení oproti předchozí generaci. Nejvýraznější inovací je přidání bezdrátového donglu Razer HyperPolling, který umožňuje myši sledovat svou pozici až 8 000krát za sekundu, což přináší daleko preciznější a rychlejší odezvu. Nový model je ještě lehčí než jeho předchůdci, váží pouhých 54g, což ho řadí mezi nejlehčí bateriově napájené herní myši na trhu.

Kromě toho Viper V3 Pro nabídne vylepšený senzor na 35 000 DPI, má vylepšené kluzáky a rolovací kolečko pro lepší ergonomii a ovladatelnost. Díky novému optickému senzoru a technologii baterií má myš delší výdrž a to až 62 hodin při nižší frekvenci obnovování a 16 hodin při maximální frekvenci 4000 Hz.

Razer Viper 3 Pro
i Zdroj: Razer
Razer Viper 3 Pro

Pro uživatele, kteří chtějí zachovat své nastavení myši, Razer přináší funkci "Sensitivity Matcher", která umožňuje snadné přenesení preferovaných nastavení z předchozí myší na nový model. Navíc myš zůstává spolehlivá díky optickým přepínačům třetí generace, které vydrží až 90 milionům kliknutí.

Razer Viper 3 Pro
i Zdroj: Razer
Razer Viper 3 Pro

Další změnou, která může některé uživatele zaujmout, je nový design povrchu myši, který přechází z texturovaného na hladký povrch. Nicméně, i přes tento kosmetický detail, myš stále nabízí vynikající výkon a ergonomii. Viper V3 Pro je k dispozici v černé a bílé variantě a na webu Razeru je k dostání již dnes za 159,9$ (3 800 Kč). Na českou distribuci si budeme muset ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama