S disky řady Plus od Synology využijete váš NAS na maximum
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka S disky řady Plus od Synology využijete váš NAS na maximum

S disky řady Plus od Synology využijete váš NAS na maximum

Komerční sdělení
29. 11. 2023 10:00 9

Zálohování představuje nedílnou součást našich životů. Ať už jde o uchování vzpomínek, důležitých dokumentů nebo pracovních souborů. Aby tato činnost byla maximálně pohodlná a bezstarostná, přichází Synology s pevnými disky HDD Plus, které nabídnou maximální integraci s NAS jednotkami.

Reklama

NAS už dnes není pouze o zálohování. Může fungovat jako domácí centrum zábavy, hostovat video a herní servery, umožní vám vzdálený přístup do domácí sítě skrze VPN a mnoho dalšího. Aby tyto funkce splňoval naplno kdykoliv si vzpomenete, přichází Synology s vlastními disky HDD Plus. Jejich integrace do Synology NAS zařízení šetří čas, který můžete věnovat odpočinku, práci nebo zábavě.

Synology se od svého založení v roce 2000 stalo lídrem v segmentu NAS a neustále pracuje na rozšiřování řešení pro zálohu a správu dat. Proto v roce 2020 společnost vydala HDD a SSD pro velké podnikové servery s cílem zvýšit spolehlivost a dostupnost jejich enterprise řešení. Nyní si stejný luxus mohou dopřát i koncoví uživatelé u menších modelů Synology NAS, které máte doma nebo v kanceláři.

Disky řady Plus se dokonale integrují do Synology NAS a systému DSM. Přímo v zařízení můžete aktualizovat firmware disků bez jejich vyndání a zapojování do PC. To u jiných výrobců najdete jen stěží. Propracovaná souhra softwaru a hardwaru také zajišťuje odemknutí maximálního potenciálu samotného NAS.

Už samotné nastavení Synology NAS bude s Plus řadou disků o něco jednodušší a hned od začátku budete vědět, že je zde zajištěna maximální kompatibilita. Disky se tím pádem hodí pro začínající uživatele, ale i těm stávajícím mají co nabídnout. Například zjednodušenou technickou podporu.

Svět není dokonalý a občas dojde k problému. Pokud se tak stane, může být složité hledat příčinu a řešení. Zvláště, pokud máte NAS osazený diskem jiného výrobce. Psát na dvě různé technické podpory může být složité a zdlouhavé. Pokud si obojí pořídíte od jednoho výrobce, je řešení rychlé a efektivní. V tom tkví výhoda souhry mezi Synology NAS a disky Plus. Vždy stačí napsat na jednu stránku technické podpory a zde vám pomůžou. Je jedno, zda se problém týká NAS zařízení nebo disku.

S disky řady Plus od Synology využijete váš NAS na maximum
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve firemním sektoru se k těmto řešením přiklání velké společnosti, které takto šetří čas i náklady. Nyní stejné výhody můžete uplatnit i u vás doma či v kanceláři.

Samozřejmě můžete i nadále využívat disky od jiných firem. Synology na svém webu nabízí seznam kompatibilních a vyzkoušených úložišť. Přijdete ale o lepší softwarovou integraci a kvůli aktualizaci firmwaru disku budete muset HDD vyndávat z NAS zařízení. U jiných výrobců také může technická podpora trvat déle a nedosahovat vysokých kvalit. Disky Synology řady Plus představují jistotu a šetří váš čas.

Volit můžete mezi modely s kapacitou 4 TB, 6 TB, 8 TB a 12 TB. Na všechny se vztahuje tříletá záruka.

Pokud nechcete investovat do celého NAS zařízení, lze sáhnout i po kompaktnější alternativě. V tomto případě můžeme doporučit Synology BeeDrive pro rychlou zálohu fotek, pracovních dokumentů nebo synchronizaci dat mezi zařízeními. Jde o ideální dárek například do rodiny, kde se zálohováním nemají členové domácnosti zkušenosti a jsou v tomto ohledu méně nároční.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama