samsung-galaxy-grand-2-je-slusne-vybaveny-dvousimkovy-android
Novinka Samsung Galaxy Grand 2 je slušně vybavený dvousimkový Android

Samsung Galaxy Grand 2 je slušně vybavený dvousimkový Android

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 11. 2013 09:30

Firma Samsung oficiálně představila svůj nový smartphone. Jde o model Galaxy Grand 2, který by měl být levnější alternativou křížence telefonu a tabletu Galaxy Note 3, od které si mimo jiné vypůjčil i zadní kryt v imitaci kůže. Nový tabletomobil bude existovat i ve verzi pro dvě SIM karty.

Reklama

O Samsungu Galaxy Grand 2 toho bylo v poslední době napsáno už dost. Displej má nakonec úhlopříčku 5,25 palce a HD rozlišení 720 × 1280 px. Pod kapotou bije čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz a najdeme zde také 1,5 GB operační paměti.

Vylepšení se dočkal také akumulátor, který nyní nabízí 2600 mAh (Galaxy Grand disponoval 2100mAh baterií). Kapacita vestavěné paměti je v základu 8 GB a jde ji zvětšit pomocí paměťových karet. Fotoaparát je vybavený jednou LED pro přisvícení v nepříznivých podmínkách a má rozlišení osm megapixelů.

Model Galaxy Grand 2 používá operační systém Android ve verzi 4.3 Jelly Bean. O případné aktualizaci na KitKat ze strany výrobce ale zatím nepadlo ani slovo.

Design nového phabletu od Samsungu navazuje na styl zavedený modelem Galaxy Note 3. Není to také žádný drobeček. Má rozměry 146,8 × 75,3 × 8,9 mm a hmotnost 163 gramů.

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama