samsung-galaxy-s-iii-nabidne-vybavu-jako-z-pohadky-ale-jak-na-tom-bude-s-vydrzi-baterie
Novinka Samsung Galaxy S III nabídne výbavu jako z pohádky. Ale jak na tom bude s výdrží baterie?

Samsung Galaxy S III nabídne výbavu jako z pohádky. Ale jak na tom bude s výdrží baterie?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 12. 2011 13:45 28

Čtyřjádrové SoC s vysokým taktem a obrovský displej s HD rozlišením bezesporu ohromí. Když k tomu přičteme ještě 12 megapixelový fotoaparát, tak není pochyb o tom, že budeme mít co dočinění s jedním z nejvýkonnějších smartphonů.

Reklama

Blíží se svátek všech příznivců mobilních technologií, akce Mobile World Congress 2012. A tak není divu, že se začínají ve stále větší míře objevovat informace o zařízeních, které zde výrobci představí.

Své premiéry se ve Španělsku dočká i smartphone Samsung Galaxy S III. Podle dobře informovaného čínského zdroje bude mít úctyhodné specifikace a velký displej s úhlopříčkou 4,65 palce. Ten by měl využívat technologii Super AMOLED Plus (Galaxy Nexus má displej první generace) a nabídnout rozlišení 1280 × 720 pixelů.

Samsung prý znovu klade důraz na vysoký výkon, ve kterém se odráží přítomnost čtyřjádrového SoC Exynos 4412 z vlastní dílny. Zadní straně má vévodit fotoaparát s fyzickým rozlišením 12 megapixelů, kterému nebude chybět automatické zaostřování ani přisvětlovací LED dioda. Samozřejmostí je záznam videa v režimu Full HD.

Operační systém bude čtvrtá generace Androidu, kterou znáte také pod označením Ice Cream Sandwich. S jistotou lze poté očekávat přítomnost grafické nadstavby TouchWiz.

Specifikace určitě ohromí, otázkou je, jaká bude výdrž takového zařízení. Současný model Galaxy S II na tom s baterií není úplně nejlépe, je nutné jej každý den, jednou ale někdy i vícekrát, dobíjet.

Samsung Galaxy S III nabídne výbavu jako z pohádky. Ale jak na tom bude s výdrží baterie?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: imobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama