samsung-galaxy-s-iv-by-se-mohl-podle-spekulaci-zacit-prodavat-v-dubnu
Novinka Samsung Galaxy S IV by se mohl podle spekulací začít prodávat v dubnu

Samsung Galaxy S IV by se mohl podle spekulací začít prodávat v dubnu

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

7. 2. 2013 18:00 21

Oficiálního představení by se měl Samsung Galaxy S IV dočkat už 15. března. Díky obrovskému úspěchu Galaxy S III jsou očekávání nemalá. Podaří se Galaxy S IV navázat na prodejnost Galaxy S III?

Reklama

Podle spekulací by se měl smartphone Samsung Galaxy S IV poprvé oficiálně představit na tiskové konferenci 15. března. Představení bychom se měli tedy dočkat až dva týdny po Mobile World Congress 2013.

Zprávou z dobrého soudku je to, že v Evropě a Asii bychom si ho měli moci koupit už v dubnu, zatímco v Severní Americe, Austrálii a Africe by si měli potenciální zákazníci počkat až někdy do dubna či června.

Samsung Galaxy S IV by se mohl podle spekulací začít prodávat v dubnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle dostupných zpráv by měl mít Samsung Galaxy S IV osmi-jádrový procesor Exynos 5 Octa, který by měl poskytovat dostatek výkonu pro všechny moderní aplikace. Na druhou stranu by měl mít Galaxy S IV funkce šetřící výkon, takže by se nové jádro nemělo nijak výrazně projevit na celkové výdrži.

Nepřehlédněte:

Sencor začal v Česku prodávat tablet Element 9.7 V2 s rozlišením 2048 × 1536 px

Grafický čip by měl být Mali-T658, který by měl obraz vykreslovat na 4,99" Super AMOLED 1080p displej. Samsung Galaxy S IV by měl dále mít 2 GB RAM, 13 MPix fotoaparát vzadu, 2 Mpix fotoaparát vpředu a nainstalovaný operační systém Android 4.2.1.

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama